Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: drojdie

Berile stil Kellerbier, Zoiglbier, Zwickelbier

În traducere, “kellerbier” înseamna “bere de pivnita”, cu referire la perioada de maturare la rece,...

Berile stil “malt wine” si ”old ale”

Berile stil “malt wine” „Malt wine” s-ar putea traduce ca „vin de malt”, desi acest...

Berile stil „Belgian Pale Ale”

Cel mai vandut stil de bere în întreaga lume este pilsner. Este accesibil ca pret...

Berile stil „altbier”

Altbier – Beri traditionale germane Altbier este una dintre berile traditionale germane; are culoarea cuprului,...

Berile stil Pilsner (1)

De cand am deschis micul meu restaurant, mi-am dat seama ca publicul larg este mai...

4 Comentarii

Berile stil British Bitter

Berea în stil bitter este, dupa multi, berea nationala a englezilor. Fiecare berarie din Anglia...

Din secretele vinului (1) – Dulceata

Vinul se produce pe teritoriul tarii noastre de mai bine de 2000 de ani; cu...

2 Comentarii

Weihenstephaner Hefe Weissbier

Astazi am placerea de a va prezenta una dintre berile mele preferate. Cred ca a...

6 Comentarii

Cum se face berea

Am încercat sa gasesc un cuvant care sa traduca termenul englezesc „brewing”, ce denumeste fabricarea...

4 Comentarii

ABCD-ul berii (1)

Din ce se face berea? De ce ABCD-ul berii si nu un simplu si familiar...

6 Comentarii

Chestie de imagine

De foarte multe ori, atunci cand invit pe cineva la o degustare de bere, sau...

4 Comentarii

Pe urmele berii – partea 2

Era crestina Dupa rezerva cu care o tratau grecii si romanii, berea a cunoscut o...

18 Comentarii

Mantou – Gogosi chinezesti gatite în aburi

Acum cateva zile am dat o raita la magazinele chinezesti din Dragonul Rosu 1 si...

4 Comentarii