blog de Gastronomie
Sigur ca nimic nu egaleaza un foie gras de calitate buna, dar acest pate preparat [...]
6 Comentarii
Serile de vineri “La Mansarda”, organizate în colaborare cu Halewood Romania, au încheiat saptamana trecuta [...]
Ieri seara, 19 februarie 2013, la frumosul sediu al Cramelor Halewood, din strada Paris nr. [...]
14 Comentarii
Acum cateva zile am anuntat evenimentul “Gustari de casa” care dorea sa puna în valoare [...]
Sambata si duminica 13-14 octombrie 2012 am fost la targul/expozitie “Good Taste of Bucharest 2012” [...]
In acest sfarsit de saptamana are loc la World Trade Center evenimentul “Good taste of [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Aceasta reteta care [...]
Mi-am pus din nou la lucru gratarul meu, marca Ascona MX570, de la OutdoorChef. Este [...]
Am primit spre testare produsul numit ”miez de lapte” de la Delaco. Foarte multi dintre [...]
8 Comentarii
Ieri seara (25 aprilie 2012), la restaurantul “The Harbour” a avut loc ultima degustare de [...]
5 Comentarii
Petreceti o mini-vacanta culinara, alaturi de mine si de alti pasionati ai gatitului, la Casa [...]
2 Comentarii
Va invit miercuri 25 aprilie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata [...]
Ieri seara, 21 martie 2012, a avut loc cea de-a cincea degustare de condimente organizata [...]
Ieri s-a încheiat cu succes, la casa „Mara” din Slanic-Prahova, cea de-a doua editie din [...]
10 Comentarii
Va invit miercuri 21 martie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata [...]
Miercuri seara, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente, [...]
Cum va spuneam cu alta ocazie, am primit un excelent gratar cu gaz Ascona 570 [...]
4 Comentarii
Va invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata [...]
Iata ca a trecut si primul eveniment „Marea Gratareala”. Am vrut sa organizez ceva acccesibil [...]
12 Comentarii
Condimentul “dulce-de-iute” merge foarte bine cu orice fel de carne, indiferent cum este gatita, dar [...]
În acest final de saptamana am organizat la Casa „Mara” din Slanic-Prahova un eveniment culinar [...]
15 Comentarii
Dragilor, va invit la „Marea Gratareala”. Vreau ca în fiecare luna sa va scot din [...]
Pieptul de rata fraged si suculent se potriveste bine cu gustul dulce, iute si fructat [...]
2011 a murit, traiasca 2012! Am încheiat un an extrem de interesant, plin de evenimente. [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Un pui gatit [...]
Astazi va propun o retea simpla, vegetariana, cu o asezonare echilibrata, care combina gusturile iute, [...]
Aceasta nu este o mancare pentru cei simandicosi, dupa cum puteti deduce si din tiltu. [...]
Aceste frigarui, de inspiratie orientala, sunt condimentate intr-un mod mai putin obisnuit, dar care, promit, [...]
Aseara am fost ocupat în calitate de producator de condimente. Probabil ca în acest moment [...]
Maine seara, la ora 19:00, organizez la restaurantul “The Harbour” din Piata Amzei, sector 1, [...]
Va vorbeam într-un articol din zilele trecute despre faptul ca am început sa produc experimental [...]
Va propun astazi o reteta potrivita pentru vremea rece. Este robusta si satioasa, cu gust [...]
7 Comentarii
Ştiti deja cat de mult îmi plac condimentele. Pentru cei pasionati de bucatarie, condimentele folosite [...]