Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: dulce de iute

Pate de ficat cu trufe

Sigur ca nimic nu egaleaza un foie gras de calitate buna, dar acest pate preparat [...]

6 Comentarii

A fost "Cina lejera cu si pe… canapele", martie 2013

Serile de vineri “La Mansarda”, organizate în colaborare cu Halewood Romania, au încheiat saptamana trecuta [...]

A fost "Branzeturi si Vinuri", februarie 2013

Ieri seara, 19 februarie 2013, la frumosul sediu al Cramelor Halewood, din strada Paris nr. [...]

14 Comentarii

A fost “Gustari de casa”, octombrie 2012

Acum cateva zile am anuntat evenimentul “Gustari de casa” care dorea sa puna în valoare [...]

6 Comentarii

A fost "Good Taste of Bucharest 2012"

Sambata si duminica 13-14 octombrie 2012 am fost la targul/expozitie “Good Taste of Bucharest 2012” [...]

6 Comentarii

Good Taste of Bucharest 2013

In acest sfarsit de saptamana are loc la World Trade Center evenimentul “Good taste of [...]

Pui crocant cu ananas

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Aceasta reteta care [...]

35 Comentariu

Creveti tiger cu risotto si busuioc

Mi-am pus din nou la lucru gratarul meu, marca Ascona MX570, de la OutdoorChef. Este [...]

39 Comentariu

Frigarui de primavara

Am primit spre testare produsul numit ”miez de lapte” de la Delaco. Foarte multi dintre [...]

8 Comentarii

Dulce-de-iute se pregateste de noul sezon

Ieri seara (25 aprilie 2012), la restaurantul “The Harbour” a avut loc ultima degustare de [...]

5 Comentarii

Fun & Grill – aprilie 2012

Petreceti o mini-vacanta culinara, alaturi de mine si de alti pasionati ai gatitului, la Casa [...]

2 Comentarii

Degustare de condimente, aprilie 2012

Va invit miercuri 25 aprilie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata [...]

36 Comentariu

Degustare de condimente, martie 2012 – urmare

Ieri seara, 21 martie 2012, a avut loc cea de-a cincea degustare de condimente organizata [...]

6 Comentarii

Şi a fost „Marea Gratareala” – martie 2012

Ieri s-a încheiat cu succes, la casa „Mara” din Slanic-Prahova, cea de-a doua editie din [...]

10 Comentarii

Degustare de condimente, martie 2012

Va invit miercuri 21 martie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata [...]

25 Comentariu

Degustare de condimente, februarie 2012 (urmare)

Miercuri seara, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente, [...]

Kebab cu lamaie

Cum va spuneam cu alta ocazie, am primit un excelent gratar cu gaz Ascona 570 [...]

4 Comentarii

Degustare de condimente, februarie 2012

Va invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata [...]

60 Comentariu

„Marea Gratareala” – martie 2012

Iata ca a trecut si primul eveniment „Marea Gratareala”. Am vrut sa organizez ceva acccesibil [...]

12 Comentarii

Porc cu legume si "dulce-de-iute"

Condimentul “dulce-de-iute” merge foarte bine cu orice fel de carne, indiferent cum este gatita, dar [...]

Marea Gratareala – februarie 2012

În acest final de saptamana am organizat la Casa „Mara” din Slanic-Prahova un eveniment culinar [...]

15 Comentarii

Marea Gratareala

Dragilor, va invit la „Marea Gratareala”. Vreau ca în fiecare luna sa va scot din [...]

10 Comentarii

Piept de rata cu piure si “dulce-de-iute“

Pieptul de rata fraged si suculent se potriveste bine cu gustul dulce, iute si fructat [...]

2 Comentarii

Bilant 2011

2011 a murit, traiasca 2012! Am încheiat un an extrem de interesant, plin de evenimente. [...]

38 Comentariu

Piept de pui cu sos de vin

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Un pui gatit [...]

14 Comentarii

Orez cu ardei grasi

Astazi va propun o retea simpla, vegetariana, cu o asezonare echilibrata, care combina gusturile iute, [...]

2 Comentarii

Muschi de porc cu “dulce-de-iute” si cartofi rustici

Aceasta nu este o mancare pentru cei simandicosi, dupa cum puteti deduce si din tiltu. [...]

2 Comentarii

Frigarui cu "dulce-de-iute"

Aceste frigarui, de inspiratie orientala, sunt condimentate intr-un mod mai putin obisnuit, dar care, promit, [...]

8 Comentarii

Degustare la "The Harbour"

Aseara am fost ocupat în calitate de producator de condimente. Probabil ca în acest moment [...]

4 Comentarii

Maine, degustare de condimente la "The Harbour"

Maine seara, la ora 19:00, organizez la restaurantul “The Harbour” din Piata Amzei, sector 1, [...]

4 Comentarii

Degustare de condimente

Va vorbeam într-un articol din zilele trecute despre faptul ca am început sa produc experimental [...]

6 Comentarii

Chiftelute dulci-iuti

Va propun astazi o reteta potrivita pentru vremea rece. Este robusta si satioasa, cu gust [...]

7 Comentarii

O viata dulce de iute

Ştiti deja cat de mult îmi plac condimentele. Pentru cei pasionati de bucatarie, condimentele folosite [...]

28 Comentariu