Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: dulce de iute
Pate de ficat cu trufe
Sigur ca nimic nu egaleaza un foie gras de calitate buna, dar acest pate preparat...
6 Comentarii
A fost "Cina lejera cu si pe… canapele", martie 2013
Serile de vineri „La Mansarda”, organizate în colaborare cu Halewood Romania, au încheiat saptamana trecuta...
A fost "Branzeturi si Vinuri", februarie 2013
Ieri seara, 19 februarie 2013, la frumosul sediu al Cramelor Halewood, din strada Paris nr....
14 Comentarii
A fost “Gustari de casa”, octombrie 2012
Acum cateva zile am anuntat evenimentul “Gustari de casa” care dorea sa puna în valoare...
6 Comentarii
A fost "Good Taste of Bucharest 2012"
Sambata si duminica 13-14 octombrie 2012 am fost la targul/expozitie “Good Taste of Bucharest 2012”...
6 Comentarii
Good Taste of Bucharest 2013
In acest sfarsit de saptamana are loc la World Trade Center evenimentul „Good taste of...
Pui crocant cu ananas
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Aceasta reteta care...
35 Comentariu
Creveti tiger cu risotto si busuioc
Mi-am pus din nou la lucru gratarul meu, marca Ascona MX570, de la OutdoorChef. Este...
39 Comentariu
Frigarui de primavara
Am primit spre testare produsul numit ”miez de lapte” de la Delaco. Foarte multi dintre...
8 Comentarii
Dulce-de-iute se pregateste de noul sezon
Ieri seara (25 aprilie 2012), la restaurantul “The Harbour” a avut loc ultima degustare de...
5 Comentarii
Fun & Grill – aprilie 2012
Petreceti o mini-vacanta culinara, alaturi de mine si de alti pasionati ai gatitului, la Casa...
2 Comentarii
Degustare de condimente, aprilie 2012
Va invit miercuri 25 aprilie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...
36 Comentariu
Degustare de condimente, martie 2012 – urmare
Ieri seara, 21 martie 2012, a avut loc cea de-a cincea degustare de condimente organizata...
6 Comentarii
Si a fost Marea Gratareala – martie 2012
Ieri s-a încheiat cu succes, la casa „Mara” din Slanic-Prahova, cea de-a doua editie din...
10 Comentarii
Degustare de condimente, martie 2012
Va invit miercuri 21 martie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...
25 Comentariu
Degustare de condimente, februarie 2012 (urmare)
Miercuri seara, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente,...
Kebab cu lamaie
Cum va spuneam cu alta ocazie, am primit un excelent gratar cu gaz Ascona 570...
4 Comentarii
Degustare de condimente, februarie 2012
Va invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...
60 Comentariu
Marea Gratareala – martie 2012
Iata ca a trecut si primul eveniment „Marea Gratareala”. Am vrut sa organizez ceva acccesibil...
12 Comentarii
Porc cu legume si "dulce-de-iute"
Condimentul „dulce-de-iute” merge foarte bine cu orice fel de carne, indiferent cum este gatita, dar...
Marea Gratareala – februarie 2012
În acest final de saptamana am organizat la Casa „Mara” din Slanic-Prahova un eveniment culinar...
15 Comentarii
Marea Gratareala
Dragilor, va invit la „Marea Gratareala”. Vreau ca în fiecare luna sa va scot din...
10 Comentarii
Piept de rata cu piure si “dulce-de-iute“
Pieptul de rata fraged si suculent se potriveste bine cu gustul dulce, iute si fructat...
2 Comentarii
Bilant 2011
2011 a murit, traiasca 2012! Am încheiat un an extrem de interesant, plin de evenimente....
38 Comentariu
Orez cu ardei grasi
Astazi va propun o retea simpla, vegetariana, cu o asezonare echilibrata, care combina gusturile iute,...
2 Comentarii
Muschi de porc cu “dulce-de-iute” si cartofi rustici
Aceasta nu este o mancare pentru cei simandicosi, dupa cum puteti deduce si din tiltu....
2 Comentarii
Frigarui cu "dulce-de-iute"
Aceste frigarui, de inspiratie orientala, sunt condimentate intr-un mod mai putin obisnuit, dar care, promit,...
8 Comentarii
Degustare la "The Harbour"
Aseara am fost ocupat în calitate de producator de condimente. Probabil ca în acest moment...
4 Comentarii
Maine, degustare de condimente la "The Harbour"
Maine seara, la ora 19:00, organizez la restaurantul „The Harbour” din Piata Amzei, sector 1,...
4 Comentarii
Degustare de condimente
Va vorbeam într-un articol din zilele trecute despre faptul ca am început sa produc experimental...
6 Comentarii
Chiftelute dulci-iuti
Va propun astazi o reteta potrivita pentru vremea rece. Este robusta si satioasa, cu gust...
7 Comentarii
O viata dulce de iute
Ştiti deja cat de mult îmi plac condimentele. Pentru cei pasionati de bucatarie, condimentele folosite...
28 Comentariu