Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: dulceata

Weihenstephaner Pils

Am mai spus-o de cateva ori si, cel putin pana acum, gustul meu nu s-a [...]

Din secretele vinului (5) – Din nou despre aciditate

Aciditatea este o trasatura definitorie a vinului. Acizii din vin dau acestuia un gust acrisor, [...]

3 Comentarii

Din secretele vinului (4) – Aciditatea

Acizii sunt un component important al vinului, alaturi de dulceata, tanini si alcool. Daca un [...]

6 Comentarii

Din secretele vinului (1) – Dulceata

Vinul se produce pe teritoriul tarii noastre de mai bine de 2000 de ani; cu [...]

2 Comentarii

Temperaturi de servire a berilor

Asa cum povesteam anterior în cazul vinurilor, în mod similar, cele mai multe dintre beri [...]

Papanasi

Papanasi – reteta traditionala romaneasca Iata ca proiectul “Reteta traditionala romaneasca preferata de dvs.”, initiat [...]

2 Comentarii

Paste cu iaurt si dulceata

Va propun un desert, sa-i zicem, inventie proprie, conceput in fara vitrinei de la magazinul [...]

92 Comentariu

Dulceata de nuci verzi

Dupa mine, dulceturile de nuci verzi si cirese amare sunt cele mai fine. Am fost [...]

21 Comentariu

Merele imparatului

Acest desert este absolut delicios, rapid, foarte parfumat si usor, cu adevarat demn de un [...]

17 Comentarii

Orez cu lapte, mere si dulceata de visine

Este un desert simplu, hranitor si foarte gustos. Se folosesc mere cu textura crocanta, care [...]

4 Comentarii