blog de Gastronomie
Am mai spus-o de cateva ori si, cel putin pana acum, gustul meu nu s-a [...]
Aciditatea este o trăsătură definitorie a vinului. Acizii din vin dau acestuia un gust acrişor, [...]
3 Comentarii
Acizii sunt un component important al vinului, alături de dulceaţă, tanini şi alcool. Dacă un [...]
1 Comentariu
Vinul se produce pe teritoriul ţării noastre de mai bine de 2000 de ani; cu [...]
2 Comentarii
Aşa cum povesteam anterior în cazul vinurilor, în mod similar, cele mai multe dintre beri [...]
Papanasi – reteta traditionala romaneasca Iata ca proiectul “Reţeta tradiţională românească preferată de dvs.”, initiat [...]
Va propun un desert, sa-i zicem, inventie proprie, conceput in fara vitrinei de la magazinul [...]
Dupa mine, dulceturile de nuci verzi si cirese amare sunt cele mai fine. Am fost [...]
Acest desert este absolut delicios, rapid, foarte parfumat si usor, cu adevarat demn de un [...]
17 Comentarii
Este un desert simplu, hranitor si foarte gustos. Se folosesc mere cu textura crocanta, care [...]
4 Comentarii