eveniment culinar | Retetele lui Radu - Gastronomie:

În aer liber…

M-am numărat sâmbătă şi duminică printre cei care au vizitat „Campionatul internaţional de gătit în aer liber”, desfăşurat în Plazza România, pe Bd. Timişoara. Nu m-am dus acolo atât pentru campionat în sine, cât pentru a mă întâlni cu câţiva prieteni, bucătari profesionişti şi amatori, care veneau din ţară şi din străinătate. Nu am putut însă să nu arunc o privire în jur, să nu discut cu o mulţime de oameni din domeniul gastronomic, să nu fac câteva fotografii şi să nu-mi fac o părere despre eveniment.
(more…)

Citeste tot

“Saveur Faire” 5: Bucatarie jamaicana

Sambata, 26 iunie 2010, la ora 11:00, puteti veni sa luati pranzul si sa ascultati cateva povesti captivante despre o bucatarie extrem de interesanta si, in acelasi timp, foarte putin cunoscuta la noi: cea jamaicana. Voi povesti despre ingrediente specifice, istorie, influente culinare, moduri de a gati si de a asezona, toate acestea in cadrul unui nou eveniment gazduit de magazinul “Biscuit” (Bd. Nicolae Balcescu 26, Bucuresti). Voi gati invitatilor un meniu nu doar specific zonei Caraibelor, dar si echilibrat nutritional si cat se poate de gustos: creveti cu papaya, peste cu nuca de cocos, pui jerk si o inghetata de fructe exotice. Pret: 70 lei.
Daca sunteti interesati va puteti inscrie aici, iar cei care au cont pe Face Book se pot inscrie si aici.

Citeste tot