blog de Gastronomie
Porumbul, cel mai important aliment pentru azteci, era secondat de dovleci, fasole şi ardei iuţi. [...]
4 Comentarii
Legumele uscate – cum le gătim? Fasolea, mazărea, năutul, bobii şi lintea, cunoscute şi ca [...]
8 Comentarii
Prin uscare alimentele îşi concentrează gustul şi, pierzând apă, scad în greutate; uscarea duce la [...]
În episodul de astăzi este prezentat din punct de vedere culinar şi nutriţional aportul adus [...]
12 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Pastele, inclusiv cele [...]
5 Comentarii
Cristofor Columb a ajuns în America din întâmplare. Exploratorul genovez spera (şi a crezut toată [...]
18 Comentarii
Am intalnit de cateva ori acest preparat in restaurantele indiene prin care am fost. Se [...]
Am ajuns la ultima parte a articolului despre începuturile gătitului în vechiul Egipt. Eu, unul, [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Reteta de fata este una de post, ea combinand [...]
Cred că bucătăria mexicană este una dintre cele 10-15 bucătării importante ale lumii. Bogăţia de [...]
Am stat mult pe gânduri încercând să găsesc cea mai potrivită denumire pentru această operaţie [...]
17 Comentarii
Portugalia începe să-mi placă mult de tot. Marti, 23.03.2010, a fost cea mai reuşită zi [...]
Risotto-ul este una dintre mancarurile emblematice ale bucatariei italienesti. Este o reteta simpla si gustoasa, [...]
Nu cred că sunt un plângăcios şi nici o persoană pesimistă, dar mă surprind adesea [...]
O alta reteta simpla si destul de rapida, excelenta alaturi de sosul de vin rosu [...]
6 Comentarii
Voi descrie doar câteva dintre leguminoase, şi anume cele care se consumă sub formă de [...]