blog de Gastronomie
Porumbul, cel mai important aliment pentru azteci, era secondat de dovleci, fasole si ardei iuti. [...]
4 Comentarii
Legumele uscate – cum le gatim? Fasolea, mazarea, nautul, bobii si lintea, cunoscute si ca [...]
8 Comentarii
Prin uscare alimentele îsi concentreaza gustul si, pierzand apa, scad în greutate; uscarea duce la [...]
În episodul de astazi este prezentat din punct de vedere culinar si nutritional aportul adus [...]
12 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Pastele, inclusiv cele [...]
5 Comentarii
Cristofor Columb a ajuns în America din întamplare. Exploratorul genovez spera (si a crezut toata [...]
18 Comentarii
Am intalnit de cateva ori acest preparat in restaurantele indiene prin care am fost. Se [...]
Am ajuns la ultima parte a articolului despre începuturile gatitului în vechiul Egipt. Eu, unul, [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Reteta de fata este una de post, ea combinand [...]
Cred ca bucataria mexicana este una dintre cele 10-15 bucatarii importante ale lumii. Bogatia de [...]
Am stat mult pe ganduri încercand sa gasesc cea mai potrivita denumire pentru aceasta operatie [...]
17 Comentarii
Portugalia începe sa-mi placa mult de tot. Marti, 23.03.2010, a fost cea mai reusita zi [...]
Risotto-ul este una dintre mancarurile emblematice ale bucatariei italienesti. Este o reteta simpla si gustoasa, [...]
Nu cred ca sunt un plangacios si nici o persoana pesimista, dar ma surprind adesea [...]
O alta reteta simpla si destul de rapida, excelenta alaturi de sosul de vin rosu [...]
6 Comentarii
Voi descrie doar cateva dintre leguminoase, si anume cele care se consuma sub forma de [...]