Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: fierbere

Cum se gatesc legumele în apa

Desi multi cred ca este banal si simplu sa prepari legume, este, de fapt, destul [...]

4 Comentarii

Metode de gatit prin imersare în mediu lichid

În articolul trecut, cel dedicat mijotarii, faceam o clasificare a metodelor de gatit si am [...]

7 Comentarii

La masa cu stramosii – China (11)

Am ajuns la finalul acestei serii de articole dedicate culturii gastronomice chinezesti. Voi trece în [...]

6 Comentarii

Cum se pastreaza pigmentul vegetalelor

Cum putem pastra culoarea vegetalelor în timpul gatirii? Toti parintii se plang ca progeniturile lor [...]

19 Comentarii

Posarea pe întelesul tuturor

Este o metoda culinara prin care alimentele se gatesc în lichid, în general apa, lapte, [...]

6 Comentarii

Cum se gatesc corect pastele de orez

Paste de orez – gateste corect Cum, in ultimul timp, multe persoane vor sa evite [...]

5 Comentarii

Cum se gatesc corect pastele de grau

Imi plac pastele foarte mult, desi ani de zile au avut o “presa” proasta, acuzate [...]

4 Comentarii