blog de Gastronomie
Nu ca acum ar fi cazul… am vrut doar sa clarific relatia mea cu usturoiul. [...]
13 Comentarii
În prima parte a acestui articol, publicată cu ceva vreme în urmă, am abordat câteva [...]
2 Comentarii
Supe limpezi din zeamă de carne Fiecare cultură culinară are propriul său repertoriu de supe, [...]
1 Comentariu
Am mai avut, în trecut, o tentativă de a explica brezarea. Am făcut-o, din păcate, [...]
6 Comentarii
Dashi – gustul de bază al bucătăriei clasice japoneze Nu exagerez cu nimic atunci când afirm [...]
9 Comentarii
Risotto este unul dintre preparatele cheie ale bucatariei din nordul Italiei. Am deja pe blog [...]
16 Comentarii
Iata o supa care va fi indragita instantaneu de iubitorii de usturoi. Este un preparat [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Tocanele sunt unul dintre cele mai versatile preparate. Foarte [...]
Risotto este unul dintre preparatele cu orez pe care le iubesc in mod deosebit. Textura [...]
8 Comentarii
Risotto este unul dintre preparatele clasice italiene, in care orezul este gatit in fond, sau [...]
Rata cu portocale este una dintre retetele clasice ale bucatariei franceze. Traditional, se gateste o [...]
Sosul Velouté este, ca şi Béchamel, preparat din rântaş, dar cu adaus de fond alb [...]
Este o metodă culinară prin care alimentele se gătesc în lichid, în general apă, lapte, [...]
Este o reteta nord africana, tipic mediteraneana. Foloseste ingrediente proaspete si este plina de culoare. [...]
3 Comentarii