Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: frisca
Tort de ciocolata in trei culori
Tortul de fata nu este cu adevarat complicat, dar este relativ laborios; din pacate, nimic...
10 Comentarii
Somon cu sparanghel si sos mousseline
Sosul mousseline este un derivat din sosul olandez (hollandaise), considerat de bucataria clasica franceza a...
2 Comentarii
Rulada de ciocolata cu frisca
Acest desert pare, la citirea retetei, mai complicat decat este de fapt. Nu este deloc...
4 Comentarii
Nougat glacé
Nougat glace o inghetata pentru a carei preparare nu ai nevoie de vreo masina speciala;...
11 Comentarii
Tort de lamaie cu sos de capsuni
Reteta de fata a fost preparata de Costel Clipescu si de mine cu ocazia evenimentului...
14 Comentarii
Salata de fructe
Nu ma omor deloc dupa deserturi, mai ales daca abunda in tot felul de creme,...
9 Comentarii
Tort cappuccino
Unii prieteni mi s-au plans ca nu gasesc deserturi in blogul meu. Imi ziceau ca...
13 Comentarii
Tipuri de Smantana – Pe scurt despre Smantana pentru Gatit, Smantana Dulce si Smantana Acra
Ce este Smantana Pentru ca reteta mea de ieri a starnit o serie de comentarii...
64 Comentariu