Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: frisca

Tort de ciocolata in trei culori

Tortul de fata nu este cu adevarat complicat, dar este relativ laborios; din pacate, nimic...

10 Comentarii

Somon cu sparanghel si sos mousseline

Sosul mousseline este un derivat din sosul olandez (hollandaise), considerat de bucataria clasica franceza a...

2 Comentarii

Rulada de ciocolata cu frisca

Acest desert pare, la citirea retetei, mai complicat decat este de fapt. Nu este deloc...

4 Comentarii

Nougat glacé

Nougat glace o inghetata pentru a carei preparare nu ai nevoie de vreo masina speciala;...

11 Comentarii

Tort de lamaie cu sos de capsuni

Reteta de fata a fost preparata de Costel Clipescu si de mine cu ocazia evenimentului...

14 Comentarii

Salata de fructe

Nu ma omor deloc dupa deserturi, mai ales daca abunda in tot felul de creme,...

9 Comentarii

Tort cappuccino

Unii prieteni mi s-au plans ca nu gasesc deserturi in blogul meu. Imi ziceau ca...

13 Comentarii

Tipuri de Smantana – Pe scurt despre Smantana pentru Gatit, Smantana Dulce si Smantana Acra

Ce este Smantana Pentru ca reteta mea de ieri a starnit o serie de comentarii...

64 Comentariu