blog de Gastronomie
In italiana acest preparat s-ar numi “Fusilli lunghi con sugo di pomodoro”. Imi place mult [...]
Aceasta reteta a fost gatita la GUXT, cu ocazia unui eveniment corporate. Este o reteta [...]
1 Comentariu
Morcilla patatera este denumirea unui carnat din Extremadura. Denumirea nu este tocmai corecta, caci termenul [...]
2 Comentarii
Aceasta reteta este tipica pentru Campania, regiune a carei capitala este orasul Neapole. Termenul “scapece” [...]
7 Comentarii
Aceasta a fost una dintre primele retete pe care le-am… era sa zic gatit, dar [...]
Iata o reteta foarte simpla, in care cartofii si ceapa caramelizata pun in valoare onctuozitatea [...]
4 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. “Chorizo” sau “chouriço” este un termen provenit din Peninsula [...]
6 Comentarii
Un preparat culinar mai simplu ca acesta este greu de imaginat, caci se pregateste in [...]
Aceasta reteta delicioasa poate fi gasita in meniul restaurantului craiovean “Casa cu Tei” unde, impreuna [...]
O noua reteta foarte simpla, dar si foarte gustoasa, din noul meniu mediteranean conceput de [...]
Bucataria italiana imi place datorita simplitatii ei si modului direct in care ti se adreseaza. [...]
9 Comentarii
Iata una dintre putinele retete de dificultate medie de pe blogul meu. Definirea ca “medie” [...]
Va propun astazi o reteta extrem de simpla si de rapida, care mai are un [...]
17 Comentarii
Astazi va prezint o reteta de toamna: o supa-crema de dovleac, consistenta si satioasa, aromatizata [...]
Am vorbit in ultima vreme destul de mult despre amestecuri pe baza de ierburi aromate, [...]
10 Comentarii
Aceasta reteta este de o simplitate desavarsita, atat ca mod de preparare, cat si ca [...]
11 Comentarii
Acest dip se poate servi ca atare, ca o gustare usoara, sau cu paine, tortilla, [...]
8 Comentarii
Reteta de fata este una foarte simpla si rapida, potrivita zilelor calduroase in care nu [...]
Iata din nou o reteta banala la prima vedere: cine nu stie sa faca o [...]
Iata o reteta neinteresanta la prima vedere: cine nu stie sa faca ochiuri? Reteta aceasta, [...]
16 Comentarii
Gremolata – reteta simpla, clasica a unui condiment din bucataria italiana Gremolata, sau gremolada, cum [...]
Bucataria chinezeasca nu este cunoscuta ca find una iute. Condimentata si aromata da, dar nu [...]
Aseara am fost ocupat în calitate de producator de condimente. Probabil ca în acest moment [...]
Va propun o reteta robusta, rustica si satioasa. Alegeti, cu grija, ingrediente proaspete si de [...]