blog de Gastronomie
In indoneziana “bumbu” inseamna “asezonat” si “asezonator”, “dasar” inseamna “de baza”, iar “merah” inseamna “rosu”. [...]
In indoneziana “bumbu” inseamna “asezonat” si “asezonator”, “dasar” inseamna “de baza”, iar “kuning” inseamna “galben”. [...]
Bumbu kacang este un superb sos de arahide, picant, aromat si condimentat, conceput in special [...]
2 Comentarii
Am ales aceasta reteta fiindca mi s-a parut interesanta. Nu am mai gatit asa ceva [...]
17 Comentarii
Acest preparat este, intr-un fel, ruda thailandeza a mancarurilor europene denumite “alla cacciatore” si “chasseur”. [...]
Curry-urile de jungla sunt preparate rustice, provenite mai ales din nordul Thailandei. Veti gasi maine, [...]
10 Comentarii
Acest curry este plin de gust si aroma, are o culoare frumoasa si este un [...]
4 Comentarii
Astazi va propun aceasta fotografie. Ati ghicit, desigur, ca reprezita un vanzator de legume si [...]
Am adunat de-a lungul anilor cateva mii de fotografii legate de mancare, parte dintre ele [...]
7 Comentarii
Fotografii din calatorii…culinare Am adunat de-a lungul anilor cateva mii de fotografii legate de mancare, [...]
Banuiesc ca unii dintre dvs. o sa va mirati ca aduc în discutie bucataria cambodgiana, [...]
13 Comentarii
Daca in articolul anterior, referitor la marinare, i-am laudat pe asiatici ca folosesc des procedeul [...]
18 Comentarii
Tom yum, sau tom yam, este numele a doua sume similare, preparate in Thailanda si, [...]
Cu cosnita în Phnom Penh M-am tot luat cu altele si am neglijat sa continuu [...]
12 Comentarii
Pastele de curry sunt ingrediente definitorii pentru bucataria thailandeza, si pentru bucatariile etnice influentate de [...]