blog de Gastronomie
Acum cativa ani am vizitat Barcelona. Ştiam si pe atunci, bineînteles, ca acest oras este [...]
2 Comentarii
Pissalat (pissala) – din bucataria provensala Pissalat, sau pissala, este un condiment originar din Franta, [...]
Garum – Istoric Grecii au fost primii europeni care au fabricat garum pe scara larga [...]
Zilele trecute am gatit un stir-fry folosind putin prahok, un condiment cambodgian preparat din peste [...]
7 Comentarii
Laptucile erau, aparent, destul de populare. Au ramas descrieri provenite de la o delegatie florentina, [...]
Este de la sine înteles faptul ca un mare oras, o mare capitala a unui [...]
Bucataria cambodgiana este, din pacate, extrem de putin cunoscuta. Poate fi caracterizata prin amestecuri subtile [...]
4 Comentarii
Unul dintre lucrurile care îmi plac la gastronomie sunt povestile captivante care stau în spatele [...]
Am spart, nu cu mult timp in urma, o sticluta cu sos de peste. Mi-a [...]
13 Comentarii