Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: gatit

Istoria un pic altfel (1)

Cand a aparut gatitul? Am nevoie, în acest prim episod al seriei ce îsi doreste [...]

Bloger Culinar si Bucatar

Am remarcat în ultimii ani, de cand blogurile culinare s-au înmultit, un anume soi de [...]

16 Comentarii

Ai comentarii, ai premii! (5)

S-a încheiat cea de-a patra editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constand dintr-un [...]

19 Comentarii

Blogarasii cei prosti

Un prieten mi-a povestit candva schema facuta de o editura, ca sa nu plateasca traducerea [...]

Omleta – frileta – frittata

Omleta – frileta – frittata – Ce este? Confucius spunea, cu mult timp în urma, [...]

O privire în trecut

Dupa cum probabil ati remarcat, de ceva vreme se lucreaza la acest blog. Am folosit [...]

Rodul întamplarii – partea 1

Introducere De obicei, atunci cand se aminteste despre întamplari care au avut un rol deosebit [...]

10 Comentarii

În aer liber…

M-am numarat sambata si duminica printre cei care au vizitat „Campionatul international de gatit în [...]

Pauza la Kanal D

Emisiunea de pe Kanal D, „Cafeaua de dimineata”, ia o pauza pe 31 iulie. Este [...]

Un pic de orez parboiled

Scriu acest articol manat de ideea ca este o buna ocazie pentru a lamuri cateva [...]

Pe scurt despre satarul chinezesc

Satar chinezesc – un instrument versatil în bucatarie Vreme de circa 4 ani, înainte si [...]

13 Comentarii

Cum se gateste într-un sat indian

Bucatarie …prin India Nu am ajuns înca în India, desi visez adesea s-o fac. Este [...]

La masa cu stramosii: Mesopotamia (1)

Încep astazi un material de o complexitate enorma, care va necesita mii de ore de [...]

12 Comentarii

Gatim ca apucatii

Ieri am avut musafiri, iar eu mi-am facut de cap in bucatarie, gatind vreo 6 [...]

18 Comentarii

Gastronomia, sau filozofia mancarii

Astazi este zi libera, asa ca vreau sa va provoc la o discutie. Va propun [...]

La gatit cu Vita Cook – partea 1

Cum va spuneam acum cateva zile, am început o colaborare cu compania Singer Romania, urmand [...]

Am bucatarie noua – reloaded

Cum v-am promis în nu mai stiu care articol anterior, iata ca revin cu fotografii [...]

600 de articole

Oameni buni, vreau sa va anunt ca reteta de mai jos, cea de „Somon cu [...]

Foarte pe scurt despre fundurile de tocat

Cu totii stim ca fundul de tocat este o ustensila de maxima importanta în bucatarie. [...]

De-ale nutritiei: mai avem oare conditii sa ne hranim sanatos?

Nu am cunostinte de nutritie… înca. Spun „înca” fiindca am decis nu doar sa ma [...]

Pe scurt despre blogurile culinare romanesti

Site-ul www.antena1.ro face o analiza scurta a blogurilor culinare pe care le considera a fi [...]

15 Comentarii

În ce zi a saptamanii obisnuim sa gatim?

Iata ca am mai pus capat înca unui sondaj de opinie care, în mintea mea, [...]

6 Comentarii

Am bucatarie noua!

Ce poti face cu un subsol compus din trei incaperi, una de 16 mp si [...]

Ce categorie de preparate preferati sa gatiti?

Ehei, greu cu preferintele astea… Acest sondaj de opinie a ramas cel mai mult timp [...]

12 Comentarii

Cum se gatesc corect pastele de orez

Paste de orez – gateste corect Cum, in ultimul timp, multe persoane vor sa evite [...]

5 Comentarii