Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: gatit

Istoria un pic altfel (1)

Cand a aparut gatitul? Am nevoie, în acest prim episod al seriei ce îsi doreste...

Bloger Culinar si Bucatar

Am remarcat în ultimii ani, de cand blogurile culinare s-au înmultit, un anume soi de...

16 Comentarii

Ai comentarii, ai premii! (5)

S-a încheiat cea de-a patra editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constand dintr-un...

19 Comentarii

Blogarasii cei prosti

Un prieten mi-a povestit candva schema facuta de o editura, ca sa nu plateasca traducerea...

46 Comentariu

Omleta – frileta – frittata

Omleta – frileta – frittata – Ce este? Confucius spunea, cu mult timp în urma,...

38 Comentariu

O privire în trecut

Dupa cum probabil ati remarcat, de ceva vreme se lucreaza la acest blog. Am folosit...

60 Comentariu

Rodul întamplarii – partea 1

Introducere De obicei, atunci cand se aminteste despre întamplari care au avut un rol deosebit...

10 Comentarii

În aer liber…

M-am numarat sambata si duminica printre cei care au vizitat „Campionatul international de gatit în...

45 Comentariu

Pauza la Kanal D

Emisiunea de pe Kanal D, „Cafeaua de dimineata”, ia o pauza pe 31 iulie. Este...

26 Comentariu

Un pic de orez parboiled

Scriu acest articol manat de ideea ca este o buna ocazie pentru a lamuri cateva...

20 Comentariu

Pe scurt despre satarul chinezesc

Satar chinezesc – un instrument versatil în bucatarie Vreme de circa 4 ani, înainte si...

13 Comentarii

Cum se gateste într-un sat indian

Bucatarie …prin India Nu am ajuns înca în India, desi visez adesea s-o fac. Este...

31 Comentariu

La masa cu stramosii: Mesopotamia (1)

Încep astazi un material de o complexitate enorma, care va necesita mii de ore de...

12 Comentarii

Gatim ca apucatii

Ieri am avut musafiri, iar eu mi-am facut de cap in bucatarie, gatind vreo 6...

18 Comentarii

Gastronomia, sau filozofia mancarii

Astazi este zi libera, asa ca vreau sa va provoc la o discutie. Va propun...

27 Comentariu

La gatit cu Vita Cook – partea 1

Cum va spuneam acum cateva zile, am început o colaborare cu compania Singer Romania, urmand...

29 Comentariu

Am bucatarie noua – reloaded

Cum v-am promis în nu mai stiu care articol anterior, iata ca revin cu fotografii...

27 Comentariu

600 de articole

Oameni buni, vreau sa va anunt ca reteta de mai jos, cea de „Somon cu...

50 Comentariu

Foarte pe scurt despre fundurile de tocat

Cu totii stim ca fundul de tocat este o ustensila de maxima importanta în bucatarie....

64 Comentariu

De-ale nutritiei: mai avem oare conditii sa ne hranim sanatos?

Nu am cunostinte de nutritie… înca. Spun „înca” fiindca am decis nu doar sa ma...

78 Comentariu

Pe scurt despre blogurile culinare romanesti

Site-ul www.antena1.ro face o analiza scurta a blogurilor culinare pe care le considera a fi...

15 Comentarii

În ce zi a saptamanii obisnuim sa gatim?

Iata ca am mai pus capat înca unui sondaj de opinie care, în mintea mea,...

6 Comentarii

Am bucatarie noua!

Ce poti face cu un subsol compus din trei incaperi, una de 16 mp si...

68 Comentariu

Ce categorie de preparate preferati sa gatiti?

Ehei, greu cu preferintele astea… Acest sondaj de opinie a ramas cel mai mult timp...

12 Comentarii

Cum se gatesc corect pastele de orez

Paste de orez – gateste corect Cum, in ultimul timp, multe persoane vor sa evite...

5 Comentarii