Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: gatit
Istoria un pic altfel (1)
Cand a aparut gatitul? Am nevoie, în acest prim episod al seriei ce îsi doreste...
Bloger Culinar si Bucatar
Am remarcat în ultimii ani, de cand blogurile culinare s-au înmultit, un anume soi de...
16 Comentarii
Ai comentarii, ai premii! (5)
S-a încheiat cea de-a patra editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constand dintr-un...
19 Comentarii
Blogarasii cei prosti
Un prieten mi-a povestit candva schema facuta de o editura, ca sa nu plateasca traducerea...
46 Comentariu
Omleta – frileta – frittata
Omleta – frileta – frittata – Ce este? Confucius spunea, cu mult timp în urma,...
38 Comentariu
O privire în trecut
Dupa cum probabil ati remarcat, de ceva vreme se lucreaza la acest blog. Am folosit...
60 Comentariu
Rodul întamplarii – partea 1
Introducere De obicei, atunci cand se aminteste despre întamplari care au avut un rol deosebit...
10 Comentarii
În aer liber…
M-am numarat sambata si duminica printre cei care au vizitat „Campionatul international de gatit în...
45 Comentariu
Pauza la Kanal D
Emisiunea de pe Kanal D, „Cafeaua de dimineata”, ia o pauza pe 31 iulie. Este...
26 Comentariu
Un pic de orez parboiled
Scriu acest articol manat de ideea ca este o buna ocazie pentru a lamuri cateva...
20 Comentariu
Pe scurt despre satarul chinezesc
Satar chinezesc – un instrument versatil în bucatarie Vreme de circa 4 ani, înainte si...
13 Comentarii
Cum se gateste într-un sat indian
Bucatarie …prin India Nu am ajuns înca în India, desi visez adesea s-o fac. Este...
31 Comentariu
La masa cu stramosii: Mesopotamia (1)
Încep astazi un material de o complexitate enorma, care va necesita mii de ore de...
12 Comentarii
Gatim ca apucatii
Ieri am avut musafiri, iar eu mi-am facut de cap in bucatarie, gatind vreo 6...
18 Comentarii
Gastronomia, sau filozofia mancarii
Astazi este zi libera, asa ca vreau sa va provoc la o discutie. Va propun...
27 Comentariu
La gatit cu Vita Cook – partea 1
Cum va spuneam acum cateva zile, am început o colaborare cu compania Singer Romania, urmand...
29 Comentariu
Am bucatarie noua – reloaded
Cum v-am promis în nu mai stiu care articol anterior, iata ca revin cu fotografii...
27 Comentariu
600 de articole
Oameni buni, vreau sa va anunt ca reteta de mai jos, cea de „Somon cu...
50 Comentariu
Foarte pe scurt despre fundurile de tocat
Cu totii stim ca fundul de tocat este o ustensila de maxima importanta în bucatarie....
64 Comentariu
De-ale nutritiei: mai avem oare conditii sa ne hranim sanatos?
Nu am cunostinte de nutritie… înca. Spun „înca” fiindca am decis nu doar sa ma...
78 Comentariu
Pe scurt despre blogurile culinare romanesti
Site-ul www.antena1.ro face o analiza scurta a blogurilor culinare pe care le considera a fi...
15 Comentarii
În ce zi a saptamanii obisnuim sa gatim?
Iata ca am mai pus capat înca unui sondaj de opinie care, în mintea mea,...
6 Comentarii
Am bucatarie noua!
Ce poti face cu un subsol compus din trei incaperi, una de 16 mp si...
68 Comentariu
Ce categorie de preparate preferati sa gatiti?
Ehei, greu cu preferintele astea… Acest sondaj de opinie a ramas cel mai mult timp...
12 Comentarii
Cum se gatesc corect pastele de orez
Paste de orez – gateste corect Cum, in ultimul timp, multe persoane vor sa evite...
5 Comentarii