Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: gatit
Istoria un pic altfel (1)
Cand a aparut gatitul? Am nevoie, în acest prim episod al seriei ce îsi doreste [...]
Bloger Culinar si Bucatar
Am remarcat în ultimii ani, de cand blogurile culinare s-au înmultit, un anume soi de [...]
16 Comentarii
Ai comentarii, ai premii! (5)
S-a încheiat cea de-a patra editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constand dintr-un [...]
19 Comentarii
Blogarasii cei prosti
Un prieten mi-a povestit candva schema facuta de o editura, ca sa nu plateasca traducerea [...]
Omleta – frileta – frittata
Omleta – frileta – frittata – Ce este? Confucius spunea, cu mult timp în urma, [...]
O privire în trecut
Dupa cum probabil ati remarcat, de ceva vreme se lucreaza la acest blog. Am folosit [...]
Rodul întamplarii – partea 1
Introducere De obicei, atunci cand se aminteste despre întamplari care au avut un rol deosebit [...]
10 Comentarii
În aer liber…
M-am numarat sambata si duminica printre cei care au vizitat „Campionatul international de gatit în [...]
Pauza la Kanal D
Emisiunea de pe Kanal D, „Cafeaua de dimineata”, ia o pauza pe 31 iulie. Este [...]
Un pic de orez parboiled
Scriu acest articol manat de ideea ca este o buna ocazie pentru a lamuri cateva [...]
Pe scurt despre satarul chinezesc
Satar chinezesc – un instrument versatil în bucatarie Vreme de circa 4 ani, înainte si [...]
13 Comentarii
iul.
Cum se gateste într-un sat indian
Bucatarie …prin India Nu am ajuns înca în India, desi visez adesea s-o fac. Este [...]
La masa cu stramosii: Mesopotamia (1)
Încep astazi un material de o complexitate enorma, care va necesita mii de ore de [...]
12 Comentarii
Gatim ca apucatii
Ieri am avut musafiri, iar eu mi-am facut de cap in bucatarie, gatind vreo 6 [...]
18 Comentarii
Gastronomia, sau filozofia mancarii
Astazi este zi libera, asa ca vreau sa va provoc la o discutie. Va propun [...]
La gatit cu Vita Cook – partea 1
Cum va spuneam acum cateva zile, am început o colaborare cu compania Singer Romania, urmand [...]
Am bucatarie noua – reloaded
Cum v-am promis în nu mai stiu care articol anterior, iata ca revin cu fotografii [...]
600 de articole
Oameni buni, vreau sa va anunt ca reteta de mai jos, cea de „Somon cu [...]
Foarte pe scurt despre fundurile de tocat
Cu totii stim ca fundul de tocat este o ustensila de maxima importanta în bucatarie. [...]
De-ale nutritiei: mai avem oare conditii sa ne hranim sanatos?
Nu am cunostinte de nutritie… înca. Spun „înca” fiindca am decis nu doar sa ma [...]
Pe scurt despre blogurile culinare romanesti
Site-ul www.antena1.ro face o analiza scurta a blogurilor culinare pe care le considera a fi [...]
15 Comentarii
În ce zi a saptamanii obisnuim sa gatim?
Iata ca am mai pus capat înca unui sondaj de opinie care, în mintea mea, [...]
6 Comentarii
Am bucatarie noua!
Ce poti face cu un subsol compus din trei incaperi, una de 16 mp si [...]
Ce categorie de preparate preferati sa gatiti?
Ehei, greu cu preferintele astea… Acest sondaj de opinie a ramas cel mai mult timp [...]
12 Comentarii
Cum se gatesc corect pastele de orez
Paste de orez – gateste corect Cum, in ultimul timp, multe persoane vor sa evite [...]
5 Comentarii
apr.