gazpacho | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Gazpacho de capsuni

Reteta de fata este o adaptare dupa mult mai binecunoscutul gazpacho de rosii spaniol. Supa este foarte aromata si racoritoare, cu gust acrisor-picant-vag dulceag. O sa simtiti bine si castravetii si capsunile, ca si aromele ierburilor; aromele mirodeniilor sunt un pic mai “joase”, undeva in planul al doilea.

Incercati aceasta supa atunci cand capsunile sunt in sezon. Alegeti-le pline de gust si aroma, caci calitatea lor este determinanta pentru rezultatul final.
Aceasta reteta a fost servita la GUXT, la evenimentul cu tema „Ziua in care vin capsunile”.
(mai mult…)

Citeste tot

A fost „Ziua în care vin căpşunile”

Vineri 9 mai 2014 GUXT a fost din nou plin. Douăzeci de persoane au participat la evenimentul de explorări culinare cu tema „Ziua în care vin căpşunile”.

Mărturisesc că am ales această temă, împreună cu Costel Clipescu, cuprinşi de un val de entuziasm. În acea zi era soare afară şi respiram un aer de primăvară autentică; căpşunile proaspete şi parfumate ni s-au părut a fi un simbol perfect cea zi.
(mai mult…)

Citeste tot