Ginger | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Am un public extraordinar!

O scurtă şi subiectivă relatare a evenimentului organizat cu ocazia primei aniversări a blogului meu.

Chiar ieri (14 februarie 2010) am fost întrebat de cineva de ce am organizat acest eveniment. Întrebare are mai multe răspunsuri posibile, dar cred că cel mai important a fost curiozitatea mea, de care eram conştient, dar şi cea cititorilor mei, pe care doar o bănuiam.
(mai mult…)

Citeste tot

Ultima strigare

Sunteţi poftiţi duminică, 14 februarie 2010, între orele 13 – 17, la restaurantul “Ginger”, din Bucureşti, Calea Griviţei nr. 194. Detalii despre numărul de locuri şi costuri aici. Detalii despre meniu aici.
Am si o surpriza! La eveniment va participa si firma Enira, un excelent producator de vinuri, despre care veti afla amanunte la fata locului, adica la restaurantul „Ginger”. Ce pot eu sa va dezvalui acum este ca veti putea participa si la o mica degustare de vinuri, puse la dispozitie de Enira, asistati de specialisti oenologi.
Mai sunt doar 7 locuri disponibile.

Citeste tot

Nou update la „Haideti sa ne cunoastem”

Sunteţi poftiţi duminică, 14 februarie 2010, între orele 13 – 17, la restaurantul “Ginger”, din Bucureşti, Calea Griviţei nr. 194. Detalii despre numărul de locuri şi costuri aici. Detalii despre meniu aici.
Mai sunt doar 7 locuri disponibile. Cei interesati sunt rugati sa se hotarasca cat mai repede. Data de 8 februarie este, teoretic, ultima zi pentru inscrieri, dar este posibil ca locurile sa se ocupe mai repede.

Citeste tot

Arome noi la Ginger

Ieri, 20 octombrie 2009, a avut loc la restaurantul “Ginger” un eveniment deosebit, aşa cum nu ştiu să existe prea multe în România. Iniţiativa aparţine celor doi pasionaţi manageri ai restaurantului, Cezar Filip şi Doru Pencea, şi subsemnatului. Motivaţi de pasiunea comună pentru gastronomie, am simţit la un moment dat că trebuie să împărtăţim şi altora ceea ce ştim noi, dar, mai ales, că trebuie să învăţăm noi de la ceilalţi pasionaţi ai domeniului.
Eveniment la restaurantul "Ginger"
(mai mult…)

Citeste tot