grapefruit | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Dorada cu sos de citrice

Va propun o reteta foarte aromata si gustoasa, in care dorada este servita cu un sos de citrice acrisor-picant, aromatizat cu ghimbir, menta si putin ardei iute.

Puteti gati aceasta reteta ca atare, fie ca un pranz usor, fie ca o cina mai deosebita. Daca doriti o masa mai consistenta, serviti pestele alaturi de o garnitura de orez, cartofi natur sau legume gatite in aburi.
(mai mult…)

Citeste tot

Bunele maniere la masa – partea 6

FRUCTELE
Mere si pere
Marul sau para se iau cu mana si se pun pe farfuria proprie. Daca reusiti – e un talent special – decojiti-le in spirala. Daca e prea dificil, puneti fructul pe farfuria de desert, taiati-l in jumatate, scoateti-i cotorul, taiati-l in bucati mai mici si mancati-l cu furculita si cutitul pentru fructe. In situatii mai putin protocolare, puteti manca bucatile mai mici si cu mana.
(mai mult…)

Citeste tot