Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: gratar

File de salau cu gremolata mentolata

Gremolata mentolata vine cu o nota proaspata, citrica si racoroasa, care pune bine in evidenta [...]

Ton la gratar cu sos de unt, capere si lamaie

Ton la gratar – reteta rapida si simpla cu sos de unt, capere si lamaie [...]

8 Comentarii

Eveniment "Fun & Grill" – 31 august 2013

Vara se cam apropie de sfarsit, concediile asijderea. Este timpul sa ne reapucam de gratare [...]

2 Comentarii

Meniu international la "Sunday Grilling" – 19 mai 2013

Duminica 19 mai 2013, la orele 13:00, in str. Maica Alexandra nr. 5, la show-room-ul [...]

Peste in crusta crocanta de cascaval

Astazi va prezint o reteta foarte simpla si rapida, gustoasa, cu ingrediente care se gasesc [...]

8 Comentarii

A fost "Sunday Grilling" – 24 martie 2013

Duminica trecuta, pe o vreme rece si cam neprietenoasa, am sustinut ca amfitrion cel de-al [...]

Eveniment “Fun & Grill”, martie 2013

Dragilor, va spuneam cu cateva zile în urma ca, probabil, 2013 va fi, pentru mine, [...]

4 Comentarii

Pui la gratar cu pimenton si ciuperci

Iata una dintre retetele care, pentru mine, marcheaza cu adevarat trecerea la anotimpul rece. Am [...]

4 Comentarii

A fost “Fun & Grill”, noiembrie 2012

Iata ca a trecut si cea de-a saptea editie a evenimentului culinar pe care îl [...]

8 Comentarii

Curcan la gratar cu persillade

Am vorbit in ultima vreme destul de mult despre amestecuri pe baza de ierburi aromate, [...]

10 Comentarii

„Fun & Grill”, 3-4 noiembrie 2012

Fac o revenire asupra evenimentului “Fun & Grill” pe care l-am prezentat într-un articol anterior, [...]

4 Comentarii

Dorada la gratar cu sos de chefir

Daca doriti un pranz usor si racoritor, care sa se si prepare foarte repede, ati [...]

7 Comentarii

Ai comentarii, ai premii! (7)

S-a încheiat si cea de-a sasea editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constand [...]

17 Comentarii

A fost „Fun & Grill”, 6-7 octombrie 2012

Ma bucur sa-mi regasesc blogul. Nu am mai postat nimic de 2 zile, ceea ce [...]

13 Comentarii

Meniul evenimentului "Fun & Grill" din 6-7 octombrie 2012

Dupa cum v-am anuntat acum cateva zile, astazi si maine sunt amfitrionul si bucatarul evenimentului [...]

1 Comentariu

Eveniment „Fun & Grill”, octombrie 2012

Va poftesc la un nou eveniment „Fun & Grill”, bineînteles tot la Casa „Mara” din [...]

8 Comentarii

Fotografii de pe papamond (31)

Va propun astazi o foarte rapida incursiune în bucataria coreeana, prezentandu-va în doua fotografii si [...]

4 Comentarii

Salata de dovlecei cu vinegreta si ierburi

Cel mai bine este ca aceasta salata, potrivita zilelor de vara, sa fie servita nici [...]

21 Comentariu

Fotografii de pe papamond (25)

Unul dintre motivele pentru care îmi place mult Asia, este, bineînteles, mancarea. Cand spun „mancare” [...]

15 Comentarii

Rata cu arome exotice, gatita pe placa de cedru

Va prezint astazi una dintre retetele gatite cu ceva timp in urma, cand era mai [...]

30 Comentariu

Ardei iuti umpluti, inveliti in bacon

Vremea este din ce in ce mai frumoasa, asa ca am profitat si mi-am pus [...]

40 Comentariu

Sunday Grilling

Conform prognozei meteo, data de 10 iunie 2012 va marca o zi fara ploaie, cu [...]

33 Comentariu

Grill Champions Tour III

Maine (vineri 27 aprilie 2012) va avea loc, la Bucuresti Grill Champions Tour, ajuns la [...]

4 Comentarii

Fun & Grill – aprilie 2012

Petreceti o mini-vacanta culinara, alaturi de mine si de alti pasionati ai gatitului, la Casa [...]

2 Comentarii

Rulouri de vinete cu ricotta si coulis de rosii

Coulis este un termen provenit din limba franceza, care denumeste sosurile groase, preparate din piure [...]

12 Comentarii

Fun & Grill – martie 2012

Iata ca a luat sfarsit si cel de-al treilea eveniment culinar desfasurat la casa “Mara”din [...]

13 Comentarii

Fun & Grill

Petreceti un sfarsit de saptamana culinar, alaturi de mine si de alti pasionati ai gatitului, [...]

8 Comentarii

Şi a fost „Marea Gratareala” – martie 2012

Ieri s-a încheiat cu succes, la casa „Mara” din Slanic-Prahova, cea de-a doua editie din [...]

10 Comentarii

Somon glasat

Va povesteam cu alta ocazie ca am primit spre testare un gratar cu gaz “Ascona [...]

6 Comentarii

Scrumbie la gratar cu cartofi fondanti

Aceasta reteta este una rafinata ca gust si aroma. Cartofii fondanti sunt rumeniti si usor [...]

8 Comentarii

Kebab cu lamaie

Cum va spuneam cu alta ocazie, am primit un excelent gratar cu gaz Ascona 570 [...]

4 Comentarii

„Marea Gratareala” – martie 2012

Iata ca a trecut si primul eveniment „Marea Gratareala”. Am vrut sa organizez ceva acccesibil [...]

12 Comentarii

Frigarui de fructe cu sos de smantana

Prin noiembrie, am fost contactat pentru a deveni unul dintre bloggerii care ar fi urmat [...]

15 Comentarii

Marea Gratareala

Dragilor, va invit la „Marea Gratareala”. Vreau ca în fiecare luna sa va scot din [...]

10 Comentarii

Frigarui cu "dulce-de-iute"

Aceste frigarui, de inspiratie orientala, sunt condimentate intr-un mod mai putin obisnuit, dar care, promit, [...]

8 Comentarii

Tilapia cu unt de arahide

Sosul de arahide nu este unul dintre cele mai decorative, dar gustul este absolut senzational. [...]

4 Comentarii

Frigarui de creveti cu ananas si susan

Va propun o reteta interesanta, cu adevarat delicioasa, excelenta pentru o gustare. Daca insotiti crevetii [...]

8 Comentarii

Marinada pentru gratar

Cum zilele acestea multa lume trebaluieste în jurul gratarelor, m-am gandit sa va ofer o [...]

10 Comentarii

Halal sa ne fie!

Golden Falcon – Casa Kebap – restaurant turcesc Str Hristo Botev  nr. 18-20 Am pornit [...]

8 Comentarii