Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: gratar
File de salau cu gremolata mentolata
Gremolata mentolata vine cu o nota proaspata, citrica si racoroasa, care pune bine in evidenta [...]
oct.
Ton la gratar cu sos de unt, capere si lamaie
Ton la gratar – reteta rapida si simpla cu sos de unt, capere si lamaie [...]
8 Comentarii
sept.
Eveniment "Fun & Grill" – 31 august 2013
Vara se cam apropie de sfarsit, concediile asijderea. Este timpul sa ne reapucam de gratare [...]
2 Comentarii
aug.
Meniu international la "Sunday Grilling" – 19 mai 2013
Duminica 19 mai 2013, la orele 13:00, in str. Maica Alexandra nr. 5, la show-room-ul [...]
mai
Peste in crusta crocanta de cascaval
Astazi va prezint o reteta foarte simpla si rapida, gustoasa, cu ingrediente care se gasesc [...]
8 Comentarii
A fost "Sunday Grilling" – 24 martie 2013
Duminica trecuta, pe o vreme rece si cam neprietenoasa, am sustinut ca amfitrion cel de-al [...]
mart.
Eveniment “Fun & Grill”, martie 2013
Dragilor, va spuneam cu cateva zile în urma ca, probabil, 2013 va fi, pentru mine, [...]
4 Comentarii
feb.
Pui la gratar cu pimenton si ciuperci
Iata una dintre retetele care, pentru mine, marcheaza cu adevarat trecerea la anotimpul rece. Am [...]
4 Comentarii
A fost “Fun & Grill”, noiembrie 2012
Iata ca a trecut si cea de-a saptea editie a evenimentului culinar pe care îl [...]
8 Comentarii
nov.
Curcan la gratar cu persillade
Am vorbit in ultima vreme destul de mult despre amestecuri pe baza de ierburi aromate, [...]
10 Comentarii
„Fun & Grill”, 3-4 noiembrie 2012
Fac o revenire asupra evenimentului “Fun & Grill” pe care l-am prezentat într-un articol anterior, [...]
4 Comentarii
oct.
Dorada la gratar cu sos de chefir
Daca doriti un pranz usor si racoritor, care sa se si prepare foarte repede, ati [...]
7 Comentarii
oct.
Ai comentarii, ai premii! (7)
S-a încheiat si cea de-a sasea editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constand [...]
17 Comentarii
A fost „Fun & Grill”, 6-7 octombrie 2012
Ma bucur sa-mi regasesc blogul. Nu am mai postat nimic de 2 zile, ceea ce [...]
13 Comentarii
oct.
Meniul evenimentului "Fun & Grill" din 6-7 octombrie 2012
Dupa cum v-am anuntat acum cateva zile, astazi si maine sunt amfitrionul si bucatarul evenimentului [...]
1 Comentariu
Eveniment „Fun & Grill”, octombrie 2012
Va poftesc la un nou eveniment „Fun & Grill”, bineînteles tot la Casa „Mara” din [...]
8 Comentarii
sept.
Fotografii de pe papamond (31)
Va propun astazi o foarte rapida incursiune în bucataria coreeana, prezentandu-va în doua fotografii si [...]
4 Comentarii
Salata de dovlecei cu vinegreta si ierburi
Cel mai bine este ca aceasta salata, potrivita zilelor de vara, sa fie servita nici [...]
21 Comentariu
Fotografii de pe papamond (25)
Unul dintre motivele pentru care îmi place mult Asia, este, bineînteles, mancarea. Cand spun „mancare” [...]
15 Comentarii
Rata cu arome exotice, gatita pe placa de cedru
Va prezint astazi una dintre retetele gatite cu ceva timp in urma, cand era mai [...]
30 Comentariu
Ardei iuti umpluti, inveliti in bacon
Vremea este din ce in ce mai frumoasa, asa ca am profitat si mi-am pus [...]
40 Comentariu
Sunday Grilling
Conform prognozei meteo, data de 10 iunie 2012 va marca o zi fara ploaie, cu [...]
33 Comentariu
mai
Grill Champions Tour III
Maine (vineri 27 aprilie 2012) va avea loc, la Bucuresti Grill Champions Tour, ajuns la [...]
4 Comentarii
Fun & Grill – aprilie 2012
Petreceti o mini-vacanta culinara, alaturi de mine si de alti pasionati ai gatitului, la Casa [...]
2 Comentarii
Rulouri de vinete cu ricotta si coulis de rosii
Coulis este un termen provenit din limba franceza, care denumeste sosurile groase, preparate din piure [...]
12 Comentarii
Fun & Grill – martie 2012
Iata ca a luat sfarsit si cel de-al treilea eveniment culinar desfasurat la casa “Mara”din [...]
13 Comentarii
Fun & Grill
Petreceti un sfarsit de saptamana culinar, alaturi de mine si de alti pasionati ai gatitului, [...]
8 Comentarii
Şi a fost „Marea Gratareala” – martie 2012
Ieri s-a încheiat cu succes, la casa „Mara” din Slanic-Prahova, cea de-a doua editie din [...]
10 Comentarii
Somon glasat
Va povesteam cu alta ocazie ca am primit spre testare un gratar cu gaz “Ascona [...]
6 Comentarii
Scrumbie la gratar cu cartofi fondanti
Aceasta reteta este una rafinata ca gust si aroma. Cartofii fondanti sunt rumeniti si usor [...]
8 Comentarii
Kebab cu lamaie
Cum va spuneam cu alta ocazie, am primit un excelent gratar cu gaz Ascona 570 [...]
4 Comentarii
„Marea Gratareala” – martie 2012
Iata ca a trecut si primul eveniment „Marea Gratareala”. Am vrut sa organizez ceva acccesibil [...]
12 Comentarii
Frigarui de fructe cu sos de smantana
Prin noiembrie, am fost contactat pentru a deveni unul dintre bloggerii care ar fi urmat [...]
15 Comentarii
Marea Gratareala
Dragilor, va invit la „Marea Gratareala”. Vreau ca în fiecare luna sa va scot din [...]
10 Comentarii
Frigarui cu "dulce-de-iute"
Aceste frigarui, de inspiratie orientala, sunt condimentate intr-un mod mai putin obisnuit, dar care, promit, [...]
8 Comentarii
Tilapia cu unt de arahide
Sosul de arahide nu este unul dintre cele mai decorative, dar gustul este absolut senzational. [...]
4 Comentarii
Frigarui de creveti cu ananas si susan
Va propun o reteta interesanta, cu adevarat delicioasa, excelenta pentru o gustare. Daca insotiti crevetii [...]
8 Comentarii
Marinada pentru gratar
Cum zilele acestea multa lume trebaluieste în jurul gratarelor, m-am gandit sa va ofer o [...]
10 Comentarii
Halal sa ne fie!
Golden Falcon – Casa Kebap – restaurant turcesc Str Hristo Botev nr. 18-20 Am pornit [...]
8 Comentarii