Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: gratar

File de salau cu gremolata mentolata

Gremolata mentolata vine cu o nota proaspata, citrica si racoroasa, care pune bine in evidenta...

Ton la gratar cu sos de unt, capere si lamaie

Ton la gratar – reteta rapida si simpla cu sos de unt, capere si lamaie...

8 Comentarii

Eveniment "Fun & Grill" – 31 august 2013

Vara se cam apropie de sfarsit, concediile asijderea. Este timpul sa ne reapucam de gratare...

2 Comentarii

Meniu international la "Sunday Grilling" – 19 mai 2013

Duminica 19 mai 2013, la orele 13:00, in str. Maica Alexandra nr. 5, la show-room-ul...

Peste in crusta crocanta de cascaval

Astazi va prezint o reteta foarte simpla si rapida, gustoasa, cu ingrediente care se gasesc...

8 Comentarii

A fost "Sunday Grilling" – 24 martie 2013

Duminica trecuta, pe o vreme rece si cam neprietenoasa, am sustinut ca amfitrion cel de-al...

Eveniment “Fun & Grill”, martie 2013

Dragilor, va spuneam cu cateva zile în urma ca, probabil, 2013 va fi, pentru mine,...

4 Comentarii

Pui la gratar cu pimenton si ciuperci

Iata una dintre retetele care, pentru mine, marcheaza cu adevarat trecerea la anotimpul rece. Am...

4 Comentarii

A fost “Fun & Grill”, noiembrie 2012

Iata ca a trecut si cea de-a saptea editie a evenimentului culinar pe care îl...

8 Comentarii

Curcan la gratar cu persillade

Am vorbit in ultima vreme destul de mult despre amestecuri pe baza de ierburi aromate,...

10 Comentarii

Fun & Grill, 3-4 noiembrie 2012

Fac o revenire asupra evenimentului „Fun & Grill” pe care l-am prezentat într-un articol anterior,...

4 Comentarii

Dorada la gratar cu sos de chefir

Daca doriti un pranz usor si racoritor, care sa se si prepare foarte repede, ati...

7 Comentarii

Ai comentarii, ai premii! (7)

S-a încheiat si cea de-a sasea editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constand...

17 Comentarii

A fost „Fun & Grill”, 6-7 octombrie 2012

Ma bucur sa-mi regasesc blogul. Nu am mai postat nimic de 2 zile, ceea ce...

13 Comentarii

Meniul evenimentului "Fun & Grill" din 6-7 octombrie 2012

Dupa cum v-am anuntat acum cateva zile, astazi si maine sunt amfitrionul si bucatarul evenimentului...

1 Comentariu

Eveniment „Fun & Grill”, octombrie 2012

Va poftesc la un nou eveniment „Fun & Grill”, bineînteles tot la Casa „Mara” din...

8 Comentarii

Fotografii de pe papamond (31)

Va propun astazi o foarte rapida incursiune în bucataria coreeana, prezentandu-va în doua fotografii si...

4 Comentarii

Salata de dovlecei cu vinegreta si ierburi

Cel mai bine este ca aceasta salata, potrivita zilelor de vara, sa fie servita nici...

21 Comentariu

Fotografii de pe papamond (25)

Unul dintre motivele pentru care îmi place mult Asia, este, bineînteles, mancarea. Cand spun „mancare”...

15 Comentarii

Rata cu arome exotice, gatita pe placa de cedru

Va prezint astazi una dintre retetele gatite cu ceva timp in urma, cand era mai...

30 Comentariu

Ardei iuti umpluti, inveliti in bacon

Vremea este din ce in ce mai frumoasa, asa ca am profitat si mi-am pus...

40 Comentariu

Sunday Grilling

Conform prognozei meteo, data de 10 iunie 2012 va marca o zi fara ploaie, cu...

33 Comentariu

Grill Champions Tour III

Maine (vineri 27 aprilie 2012) va avea loc, la Bucuresti Grill Champions Tour, ajuns la...

4 Comentarii

Fun & Grill – aprilie 2012

Petreceti o mini-vacanta culinara, alaturi de mine si de alti pasionati ai gatitului, la Casa...

2 Comentarii

Rulouri de vinete cu ricotta si coulis de rosii

Coulis este un termen provenit din limba franceza, care denumeste sosurile groase, preparate din piure...

12 Comentarii

Fun & Grill – martie 2012

Iata ca a luat sfarsit si cel de-al treilea eveniment culinar desfasurat la casa „Mara”din...

13 Comentarii

Fun & Grill

Petreceti un sfarsit de saptamana culinar, alaturi de mine si de alti pasionati ai gatitului,...

8 Comentarii

Si a fost Marea Gratareala – martie 2012

Ieri s-a încheiat cu succes, la casa „Mara” din Slanic-Prahova, cea de-a doua editie din...

10 Comentarii

Somon glasat

Va povesteam cu alta ocazie ca am primit spre testare un gratar cu gaz „Ascona...

6 Comentarii

Scrumbie la gratar cu cartofi fondanti

Aceasta reteta este una rafinata ca gust si aroma. Cartofii fondanti sunt rumeniti si usor...

8 Comentarii

Kebab cu lamaie

Cum va spuneam cu alta ocazie, am primit un excelent gratar cu gaz Ascona 570...

4 Comentarii

Marea Gratareala – martie 2012

Iata ca a trecut si primul eveniment „Marea Gratareala”. Am vrut sa organizez ceva acccesibil...

12 Comentarii

Frigarui de fructe cu sos de smantana

Prin noiembrie, am fost contactat pentru a deveni unul dintre bloggerii care ar fi urmat...

15 Comentarii

Marea Gratareala

Dragilor, va invit la „Marea Gratareala”. Vreau ca în fiecare luna sa va scot din...

10 Comentarii

Frigarui cu "dulce-de-iute"

Aceste frigarui, de inspiratie orientala, sunt condimentate intr-un mod mai putin obisnuit, dar care, promit,...

8 Comentarii

Tilapia cu unt de arahide

Sosul de arahide nu este unul dintre cele mai decorative, dar gustul este absolut senzational....

4 Comentarii

Frigarui de creveti cu ananas si susan

Va propun o reteta interesanta, cu adevarat delicioasa, excelenta pentru o gustare. Daca insotiti crevetii...

8 Comentarii

Marinada pentru gratar

Cum zilele acestea multa lume trebaluieste în jurul gratarelor, m-am gandit sa va ofer o...

10 Comentarii

Halal sa ne fie!

Golden Falcon – Casa Kebap – restaurant turcesc Str Hristo Botev  nr. 18-20 Am pornit...

8 Comentarii