Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: gustari

Khasta kachory

“Khasta” inseamna “sfaramicios”, iar preparatul este originar din Rajahstan. Este un “chaat”, adica o gustare, [...]

3 Comentarii

Între Occident si Orient – scurt sejur la Istanbul (5)

Cina la “Rumeli Meyhanesi” A cam venit timpul sa va povestesc si despre restaurantele în [...]

4 Comentarii

Jeleu de castravete cu branzeturi

Sunt convins ca unii ar numi acest preparat “mousse de castravete”, dar consistenta sa, desi [...]

6 Comentarii

Ardei copti cu branza si pesto

Preparatul acesta este potrivit ca gustare, sau cina lejera. Este o reteta de vara, care [...]

4 Comentarii

Castraveti cu crema de branza picanta

Am avut ocazia in aceste ultime cateva luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco [...]

3 Comentarii

Vineri “la Mansarda”: Cina lejera cu si pe… canapele – 29 martie 2013

Serile de vineri “La mansarda”, în strada Paris, la numarul 7A, unde se afla elegantul [...]

Fotografii de pe papamond (8)

Am si astazi, pentru dvs., o fotografie interesanta. Iata o imagine, luata noaptea, dintr-o piata [...]

6 Comentarii

Chipsuri de cartofi dulci

Este o reteta simpla si gustoasa, care foloseste un condiment specific bucatariei jamaicane: ienibaharul. Acesta [...]

15 Comentarii

Ce categorie de preparate preferati sa gatiti?

Ehei, greu cu preferintele astea… Acest sondaj de opinie a ramas cel mai mult timp [...]

12 Comentarii

Confuzii culinare

Am remarcat ca atat în mediul profesionistilor în gastronomie, cat si în cel al “civililor”, [...]

56 Comentariu