Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: gustari
Khasta kachory
“Khasta” inseamna “sfaramicios”, iar preparatul este originar din Rajahstan. Este un “chaat”, adica o gustare, [...]
3 Comentarii
Între Occident si Orient – scurt sejur la Istanbul (5)
Cina la “Rumeli Meyhanesi” A cam venit timpul sa va povestesc si despre restaurantele în [...]
4 Comentarii
Jeleu de castravete cu branzeturi
Sunt convins ca unii ar numi acest preparat “mousse de castravete”, dar consistenta sa, desi [...]
6 Comentarii
nov.
Ardei copti cu branza si pesto
Preparatul acesta este potrivit ca gustare, sau cina lejera. Este o reteta de vara, care [...]
4 Comentarii
Castraveti cu crema de branza picanta
Am avut ocazia in aceste ultime cateva luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco [...]
3 Comentarii
Vineri “la Mansarda”: Cina lejera cu si pe… canapele – 29 martie 2013
Serile de vineri “La mansarda”, în strada Paris, la numarul 7A, unde se afla elegantul [...]
Fotografii de pe papamond (8)
Am si astazi, pentru dvs., o fotografie interesanta. Iata o imagine, luata noaptea, dintr-o piata [...]
6 Comentarii
Chipsuri de cartofi dulci
Este o reteta simpla si gustoasa, care foloseste un condiment specific bucatariei jamaicane: ienibaharul. Acesta [...]
15 Comentarii
Ce categorie de preparate preferati sa gatiti?
Ehei, greu cu preferintele astea… Acest sondaj de opinie a ramas cel mai mult timp [...]
12 Comentarii
Confuzii culinare
Am remarcat ca atat în mediul profesionistilor în gastronomie, cat si în cel al “civililor”, [...]
56 Comentariu