Halewood Wines | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Avanpremieră la Crăciun

Ştim cu toţii cât sunt de bune preparatele culinare tradiţionale româneşti cu care ne desfătăm la masa de Crăciun. Este o mâncare de iarnă, gătită cu resurse locale, unele dintre preparate având deja o istorie de câteva sute de ani. Bucatele, deşi asemănătoare în ţări vecine, care au o istorie comună, aceeaşi climă şi aceleaşi resurse maturale, pot fi însă foarte diferite faţă de zone mai îndepărtate.

(more…)

Citeste tot

A fost “O cină şi o surpriză”

Vinerea trecută, pe 25 octombrie 2013, am susţinut un eveniment culinar în str. Paris nr.7A, în frumosul imobil unde se află sediul din Bucureşti al companiei Halewood Romania. Acest eveniment, al treisprezecelea din seria cinelor “La mansardă”, a fost şi el, contrar superstiţiei, unul desfăşurat cu succes.

(more…)

Citeste tot