Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Halewood
Ziua în care vin capsunile
Ca explorator principal la GUXT, club de cultura gastronomica a carui existenta se bazeaza pe...
Invitatie la o cina thailandeza
Gata cu vacanta, eu unul am intrat în regim normal de lucru. Iar lucrul, cum...
2 Comentarii
Bilant 2013
La sfarsitul anului 2012, cand am trecut în revista cele întamplate în ultimele 12 luni,...
15 Comentarii
A fost “Avanpremiera la Craciun”- 2013
Vineri seara s-a încheiat ultimul episod din acest an al seriei de evenimente culinare „La...
Salau cu tagliatelle si ciuperci
Salaul are o carne fragila si un gust delicat. Merge bine cu sosul de smantana,...
O cina si o surpriza
Serile de „Vineri la Mansarda” îsi reiau seria cu primul eveniment al acestei toamne, pe...
Vineri "la Mansarda": Mangez-vous français? – 22 martie 2013
Serile de vineri „La mansarda”, în strada Paris, la numarul 7A, unde se afla elegantul...
Sunday Grilling, 24 martie 2013
Duminica trecuta a reînceput seria evenimentelor „Sunday Grilling” si, desi vremea a fost racoroasa si...
Pui cu crusta de migdale si sos de portocale
Aveam in frigider un excelent vin din gama Byzantium a Cramelor Halewood, un Blanc de...
8 Comentarii
Tapas y Vinos
Evenimentele gastronomice de vineri, desfasurate „La mansarda”, în strada Paris, la numarul 7A, unde se...
Sunday Grilling, 17 martie 2013
A venit primavara, si nu singura, caci odata cu îmblanzirea vremii a reînceput si seria...
Dupa 120 de ani…
Ieri, (joi 18 octombrie 2012) am avut ocazia sa petrec cateva ore deosebite, într-un loc...
6 Comentarii