Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Halewood

Ziua în care vin capsunile

Ca explorator principal la GUXT, club de cultura gastronomica a carui existenta se bazeaza pe...

Invitatie la o cina thailandeza

Gata cu vacanta, eu unul am intrat în regim normal de lucru. Iar lucrul, cum...

2 Comentarii

Bilant 2013

La sfarsitul anului 2012, cand am trecut în revista cele întamplate în ultimele 12 luni,...

15 Comentarii

A fost “Avanpremiera la Craciun”- 2013

Vineri seara s-a încheiat ultimul episod din acest an al seriei de evenimente culinare „La...

Salau cu tagliatelle si ciuperci

Salaul are o carne fragila si un gust delicat. Merge bine cu sosul de smantana,...

O cina si o surpriza

Serile de „Vineri la Mansarda” îsi reiau seria cu primul eveniment al acestei toamne, pe...

Vineri "la Mansarda": Mangez-vous français? – 22 martie 2013

Serile de vineri „La mansarda”, în strada Paris, la numarul 7A, unde se afla elegantul...

Sunday Grilling, 24 martie 2013

Duminica trecuta a reînceput seria evenimentelor „Sunday Grilling” si, desi vremea a fost racoroasa si...

Pui cu crusta de migdale si sos de portocale

Aveam in frigider un excelent vin din gama Byzantium a Cramelor Halewood, un Blanc de...

8 Comentarii

Tapas y Vinos

Evenimentele gastronomice de vineri, desfasurate „La mansarda”, în strada Paris, la numarul 7A, unde se...

Sunday Grilling, 17 martie 2013

A venit primavara, si nu singura, caci odata cu îmblanzirea vremii a reînceput si seria...

Dupa 120 de ani…

Ieri, (joi 18 octombrie 2012) am avut ocazia sa petrec cateva ore deosebite, într-un loc...

6 Comentarii