Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: harissa

Tajin de miel cu bulgur

Se apropie pastele si foarte multi dintre noi vom gati miel. Ciorba, stufat, drob, pulpa [...]

A fost "Sunday Grilling" – meniu marocan – 21 aprilie 2013

În str. Maica Alexandra nr. 5, ieri (duminica 21 aprilie 2013), în curtea showroom-ului companiei [...]

1 Comentariu

Salata de pui cu cuscus

Cuscusul instant se prepara foarte rapid si usor, iar granulele sale raman fragede si pufoase, [...]

2 Comentarii

Ardei umpluti cu cuscus

Ardei umpluti cu cuscus – reteta marocana Aceasta reteta are si varianta video. Aceasta varianta [...]

21 Comentariu

Pui marocan la cuptor

Reteta poate folosi si un pui intreg, sau portionat, dar si piepti de pui. In [...]

11 Comentarii

Salata de cuscus cu seminte de rodie

Daca va doreati ceva foarte simplu si rapid, plin cu toate bunatatile, ati venit unde [...]

20 Comentariu

Cuscus farfoucha

In Tunisia si Maroc cuscus-ul este un aliment extrem de popular. Multe familii au propriile [...]

3 Comentarii

Harissa – gustul picant al Maghrebului

Pasta de ardei iute (Harissa) – gustul picant al Maghrebului Bucataria nord-africana este una dintre [...]

13 Comentarii

Pui cu rosii si miere

Este o reteta mediteraneana foarte aromata si cu un gust interesant si complex, dulce-picant-acrisor. Daca [...]

6 Comentarii