Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: harissa
Tajin de miel cu bulgur
Se apropie pastele si foarte multi dintre noi vom gati miel. Ciorba, stufat, drob, pulpa...
A fost "Sunday Grilling" – meniu marocan – 21 aprilie 2013
În str. Maica Alexandra nr. 5, ieri (duminica 21 aprilie 2013), în curtea showroom-ului companiei...
1 Comentariu
Salata de pui cu cuscus
Cuscusul instant se prepara foarte rapid si usor, iar granulele sale raman fragede si pufoase,...
2 Comentarii
Pui marocan la cuptor
Reteta poate folosi si un pui intreg, sau portionat, dar si piepti de pui. In...
11 Comentarii
Salata de cuscus cu seminte de rodie
Daca va doreati ceva foarte simplu si rapid, plin cu toate bunatatile, ati venit unde...
20 Comentariu
Cuscus farfoucha
In Tunisia si Maroc cuscus-ul este un aliment extrem de popular. Multe familii au propriile...
3 Comentarii
Harissa – gustul picant al Maghrebului
Pasta de ardei iute (Harissa) – gustul picant al Maghrebului Bucataria nord-africana este una dintre...
13 Comentarii
Pui cu rosii si miere
Este o reteta mediteraneana foarte aromata si cu un gust interesant si complex, dulce-picant-acrisor. Daca...
6 Comentarii