Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: harissa

Tajin de miel cu bulgur

Se apropie pastele si foarte multi dintre noi vom gati miel. Ciorba, stufat, drob, pulpa...

A fost "Sunday Grilling" – meniu marocan – 21 aprilie 2013

În str. Maica Alexandra nr. 5, ieri (duminica 21 aprilie 2013), în curtea showroom-ului companiei...

1 Comentariu

Salata de pui cu cuscus

Cuscusul instant se prepara foarte rapid si usor, iar granulele sale raman fragede si pufoase,...

2 Comentarii

Ardei umpluti cu cuscus

Ardei umpluti cu cuscus – reteta marocana Aceasta reteta are si varianta video. Aceasta varianta...

21 Comentariu

Pui marocan la cuptor

Reteta poate folosi si un pui intreg, sau portionat, dar si piepti de pui. In...

11 Comentarii

Salata de cuscus cu seminte de rodie

Daca va doreati ceva foarte simplu si rapid, plin cu toate bunatatile, ati venit unde...

20 Comentariu

Cuscus farfoucha

In Tunisia si Maroc cuscus-ul este un aliment extrem de popular. Multe familii au propriile...

3 Comentarii

Harissa – gustul picant al Maghrebului

Pasta de ardei iute (Harissa) – gustul picant al Maghrebului Bucataria nord-africana este una dintre...

13 Comentarii

Pui cu rosii si miere

Este o reteta mediteraneana foarte aromata si cu un gust interesant si complex, dulce-picant-acrisor. Daca...

6 Comentarii