blog de Gastronomie
Se apropie pastele si foarte multi dintre noi vom gati miel. Ciorba, stufat, drob, pulpa [...]
În str. Maica Alexandra nr. 5, ieri (duminică 21 aprilie 2013), în curtea showroom-ului companiei [...]
1 Comentariu
Cuscusul instant se prepara foarte rapid si usor, iar granulele sale raman fragede si pufoase, [...]
2 Comentarii
Ardei umpluti cu cuscus – reteta marocana Aceasta reteta are si varianta video. Aceasta varianta [...]
Reteta poate folosi si un pui intreg, sau portionat, dar si piepti de pui. In [...]
11 Comentarii
Daca va doreati ceva foarte simplu si rapid, plin cu toate bunatatile, ati venit unde [...]
In Tunisia si Maroc cuscus-ul este un aliment extrem de popular. Multe familii au propriile [...]
3 Comentarii
Pasta de ardei iute (Harissa) – gustul picant al Maghrebului Bucataria nord-africana este una dintre [...]
13 Comentarii
Este o reteta mediteraneana foarte aromata si cu un gust interesant si complex, dulce-picant-acrisor. Daca [...]
6 Comentarii