Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: herbes de Provence

Fougasse

In vechea Roma, „panis focacius” era o varianta de paine coapta in cenusa caminului („focus”...

4 Comentarii

Confit de rata cu varza rosie si cartofi Duchesse

Confit de rata, varza rosie, cartofi Duchesse sau… cum sa gatim frantuzeste Confit (de carne)...

4 Comentarii

Pulpe de pui cu sos balsamic, masline si ardei grasi

Va marturisesc din start ca am o mare slabiciune pentru masline. De fapt, si pentru...

4 Comentarii

Moules provençales

Este o reteta clasica ce combina robustetea unor ingrediente ca bacon, masline si rosii uscate...

6 Comentarii

Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Se apropie Pastele...

14 Comentarii

Marinada pentru carnea de miel

Cum foarte multa lume gateste miel astazi si maine, va recomand o marinada interesanta si...

19 Comentarii

Berbecut cu crusta de Herbes de Provence

Iata si cea de-a treia (si ultima) reteta gatita la evenimentul ce a avut loc...

2 Comentarii

Arome noi la Ginger

Ieri, 20 octombrie 2009, a avut loc la restaurantul “Ginger” un eveniment deosebit, asa cum...

12 Comentarii

Herbes de Provence – aromele unei bucatarii exceptionale

Herbes de Provence – Ierburi de Provence Bucataria provensala foloseste in mod traditional numeroase verdeturi...

5 Comentarii