Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: herbes de Provence
Fougasse
In vechea Roma, „panis focacius” era o varianta de paine coapta in cenusa caminului („focus”...
4 Comentarii
Confit de rata cu varza rosie si cartofi Duchesse
Confit de rata, varza rosie, cartofi Duchesse sau… cum sa gatim frantuzeste Confit (de carne)...
4 Comentarii
Pulpe de pui cu sos balsamic, masline si ardei grasi
Va marturisesc din start ca am o mare slabiciune pentru masline. De fapt, si pentru...
4 Comentarii
Moules provençales
Este o reteta clasica ce combina robustetea unor ingrediente ca bacon, masline si rosii uscate...
6 Comentarii
Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Se apropie Pastele...
14 Comentarii
Marinada pentru carnea de miel
Cum foarte multa lume gateste miel astazi si maine, va recomand o marinada interesanta si...
19 Comentarii
Berbecut cu crusta de Herbes de Provence
Iata si cea de-a treia (si ultima) reteta gatita la evenimentul ce a avut loc...
2 Comentarii
Arome noi la Ginger
Ieri, 20 octombrie 2009, a avut loc la restaurantul “Ginger” un eveniment deosebit, asa cum...
12 Comentarii
Herbes de Provence – aromele unei bucatarii exceptionale
Herbes de Provence – Ierburi de Provence Bucataria provensala foloseste in mod traditional numeroase verdeturi...
5 Comentarii