blog de Gastronomie
In vechea Roma, “panis focacius” era o varianta de paine coapta in cenusa caminului (“focus” [...]
4 Comentarii
Confit de rata, varza rosie, cartofi Duchesse sau… cum sa gatim frantuzeste Confit (de carne) [...]
Va marturisesc din start ca am o mare slabiciune pentru masline. De fapt, si pentru [...]
Este o reteta clasica ce combina robustetea unor ingrediente ca bacon, masline si rosii uscate [...]
6 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Se apropie Pastele [...]
14 Comentarii
Cum foarte multa lume gateste miel astazi si maine, va recomand o marinada interesanta si [...]
19 Comentarii
Iata si cea de-a treia (si ultima) reteta gatita la evenimentul ce a avut loc [...]
2 Comentarii
Ieri, 20 octombrie 2009, a avut loc la restaurantul “Ginger” un eveniment deosebit, asa cum [...]
12 Comentarii
Herbes de Provence – Ierburi de Provence Bucataria provensala foloseste in mod traditional numeroase verdeturi [...]
5 Comentarii