insula | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Un concediu noroKOS- scurt preview

Da, afirm cu tărie: ai nevoie şi de noroc pentru a petrece un concediu deosebit. Poţi alege o destinaţie despre care ai auzit doar lucruri bune, şi tptuşi să ai ghinion de vreme rea, de companie neplăcută, de hotel murdar, de locaţie aflată departe de punctele de interes, de mâncare proastă şamd. Eu am fost norocos, sau, mai bine zis, noroKOS, căci, deşi mergeam într-un loc despre care nu ştiam mai nimic, aproape totul a fost perfect, ca într-o poveste frumoasă.
(mai mult…)

Citeste tot

Am bucatarie noua!

Ce poti face cu un subsol compus din trei incaperi, una de 16 mp si alte doua de cate 6-7 mp? Cate nu poti face, asa-i? Ei bine, eu mi-am facut bucatarie, camara si depozit.
Tanjeam de mult sa am un mini-studio culinar, unde sa pot face fotografii, sa pot filma si, mai ales, sa pot gati. Vroiam sa scap de fire intinse prin bucatarie, de prelungitoare si triplu-stechere si de lumini improvizate, agatate de hota sau prinse de blatul mesei. Acum am o bucatarie bine dotaa, casnica, in care ma simt bine si care incepe sa capete un aere cald si primitor.
(mai mult…)

Citeste tot