Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: kecap manis
Bumbu kacang – Sos de arahide pentru satay
Bumbu kacang este un superb sos de arahide, picant, aromat si condimentat, conceput in special...
2 Comentarii
Sambal petis
Va rog sa nu ma injurati. Va ofer iar o reteta asiatica; iar un sambal....
2 Comentarii
Sambal kecap
Sosurile “sambal” sunt, practic, sosurile mama ale bucatariei indoneziene. Ele mai sunt folosite, dar pe...
12 Comentarii
Sambal kecap – un prieten al papilelor gustative
În acest articol voi reveni putin asupra bucatariei indoneziene si va voi prezenta pe scurt...
8 Comentarii
Somon cu sambal oelek
Sambal oelek este o pasta aromata, de culoare rosie, cu gust picant, preparata din ardei...
5 Comentarii
Aripioare de pui marinate
Se pot folosi, in loc de aripioare, si ciocanele de pui, caz in care se...
10 Comentarii
Sosul de soia – sarea bucatariei asiatice
Sarat, dar mult mai gustos si mai hranitor decat sarea, sosul de soia este un...
16 Comentarii