Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: kimchi

Pe scurt despre kochugaru

Îmi plac mult ardeii iuti, în orice forma posibila. Îmi place iuteala; pentru mine a...

2 Comentarii

Fotografii de pe papamond (37)

Am dat acum cateva zile peste o micro-colectie de fotografii reprezentand preparate culinare coreene. Am...

7 Comentarii

Pe scurt despre kimchi – partea 2

În aceasta a doua parte a articolului, voi trece rapid în revista ingredientele principale folosite...

23 Comentariu

Pe scurt despre kimchi – partea 1

Kimchi, scris adesea si „gimchi”, „kimchee” sau „kim chee”, este un tip de muraturi traditionale...

22 Comentariu

Pe scurt despre kochujang

Bucataria coreeana este una dintre bucatariile putin cunoscute la noi, desi este socotita a fi...

26 Comentariu

Bucataria coreeana – partea 3

O varietate de gusturi si arome O masa coreeana tipica este mai curand o selectie...

8 Comentarii

Bucataria coreeana – partea 2

Unul dintre evenimentele care au revolutionat bucataria coreeana a fost introducerea ardeiului iute, în secolul...

2 Comentarii