Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: kimchi
Pe scurt despre kochugaru
Îmi plac mult ardeii iuti, în orice forma posibila. Îmi place iuteala; pentru mine a...
2 Comentarii
Fotografii de pe papamond (37)
Am dat acum cateva zile peste o micro-colectie de fotografii reprezentand preparate culinare coreene. Am...
7 Comentarii
Pe scurt despre kimchi – partea 2
În aceasta a doua parte a articolului, voi trece rapid în revista ingredientele principale folosite...
23 Comentariu
Pe scurt despre kimchi – partea 1
Kimchi, scris adesea si „gimchi”, „kimchee” sau „kim chee”, este un tip de muraturi traditionale...
22 Comentariu
Pe scurt despre kochujang
Bucataria coreeana este una dintre bucatariile putin cunoscute la noi, desi este socotita a fi...
26 Comentariu
Bucataria coreeana – partea 3
O varietate de gusturi si arome O masa coreeana tipica este mai curand o selectie...
8 Comentarii
Bucataria coreeana – partea 2
Unul dintre evenimentele care au revolutionat bucataria coreeana a fost introducerea ardeiului iute, în secolul...
2 Comentarii