Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: kochujang
Dakgangjeong – Pui crocant, dulce-picant
Dakgangjeong este un termen coreean ce denumeste bucati de pui prajite in baie de ulei [...]
4 Comentarii
dec.
Fotografii de pe papamond (31)
Va propun astazi o foarte rapida incursiune în bucataria coreeana, prezentandu-va în doua fotografii si [...]
4 Comentarii
Pe scurt despre doenjang
În ultimele saptamani v-am povestit despre cateva condimente specifice bucatariei coreene: ssamjang si kochujang. Astazi [...]
5 Comentarii
Pe scurt despre ssamjang
Va propun sa continuam încercarile de a ne apropia un pic de bucatariile asiatice, iar [...]
2 Comentarii
Pe scurt despre kochujang
Bucataria coreeana este una dintre bucatariile putin cunoscute la noi, desi este socotita a fi [...]
26 Comentariu
Pui coreean la gratar
Iute, picant, usturoiat si putin dulce, acest preparat este extrem de gustos. Faptul ca este [...]
10 Comentarii
Pui dulce-iute cu ciuperci
Dupa vizita la Ki-Life, unde am dat nas in nas cu atatea produse asiatice, s-a [...]
12 Comentarii
Bucataria coreeana – partea 2
Unul dintre evenimentele care au revolutionat bucataria coreeana a fost introducerea ardeiului iute, în secolul [...]
2 Comentarii