la multi ani | Retetele lui Radu - Gastronomie:

La multi ani tuturor!

Va urez tuturor un an nou fericit si prosper. Sa fiti sanatosi, iar familia si prietenii sa va aduca bucurii!
Sa aveti bucate gustoase si vinuri bune pe masa de Revelion si sa ne regasim in 2014 odihniti, destinsi, zambitori.
La multi ani!

Citeste tot

La mulţi ani, 2011!

A mai trecut un an şi vreau să urez toate cele bune cititorilor acestui blog. Sper ca anul viitor să vă pot oferi informaţii folositoare şi reţete captivante, astfel ca gătitul să ne fie mai uşor şi mai plăcut.

În afară de acest blog, mai am şi alte câteva planuri pentru anul ce vine.
În ianuarie voi începe să urmez o şcoală de formatori profesionali, şi voi obţine o diplomă care să-mi permită, pe o bază legală, dezvoltarea activităţii mele de profesorat în domeniul culinar.

Voi intensifica seria filmărilor în studioul meu, orientându-mă spre acele reţete care folosesc ingrediente mai neobişnuite şi care aduc elemente inedite, adică reţete ce pot fi înţelese mai uşor privindu-le, decât citindu-le.

Voi continua, de asemenea, munca la cele trei cărţi pe care le-am început, una de tehnologie culinară, o enciclopedie de gastronomie asiatică şi o carte despre bucătăria chinezească. Este adevărat că în acest moment piaţa nu pare să încurajeze astfel de iniţiative, dar eu sunt o persoană optimistă.

La mulţi ani şi inspiraţie maximă la gătit!

Citeste tot

La Mulţi Ani 2010!

2009 este pe sfârşite, gata sa ia urma celor care l-au precedat. Pentru mine a fost un an extrem de plin, dar care a trecut ca vântul, pe nesimţite, căci fiecare clipă mi-a fost ocupată. Am muncit foarte mult, dar nu am obosit, căci am făcut doar ceea ce mi-a plăcut. Sunt unul dintre fericiţii pentru care munca se suprapune cu hobby-urile; îmi câştig traiul făcând ceea ce oricum aş fi făcut de plăcere.
(more…)

Citeste tot