Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: lager
Berile stil Kellerbier, Zoiglbier, Zwickelbier
În traducere, “kellerbier” înseamna “bere de pivnita”, cu referire la perioada de maturare la rece,...
Weihenstephaner Pils
Am mai spus-o de cateva ori si, cel putin pana acum, gustul meu nu s-a...
Berile stil Pilsner (1)
De cand am deschis micul meu restaurant, mi-am dat seama ca publicul larg este mai...
4 Comentarii
Weihenstephaner Korbinian
Astazi, 1 mai, este ziua mea si implinesc o gramada de ani, lucru care nu...
12 Comentarii
ABCD-ul berii (2)
În aceasta a doua parte a articolului dedicat careului de ingrediente ce definesc în principal...
Un pic de magie la „Cheese & Beer Pairing”
Sunt foarte multumit ca am început proiectul GUXT. Mi-am creat astfel ocazia sa lucrez cu...
8 Comentarii