lamaie | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Somon cu sos rose

Aceasta reteta are si varianta video.
Serial realizat in colaborare cu WineRo.

Combinatia de lamaie si capere este una clasica pentru peste, iar aroma de rozmarin se potriveste bine cu somonul, a carui carne este putin grasa, satioasa si cu personalitate. Vinul rose completeaza si rotunjeste in mod fericit, atat ca savoare cat si coloristic, preparatul.

(more…)

Citeste tot

Peste cu vinegreta si capere

Prin posare pestele este gatit foarte bland, la 75-85 °C. Prin acest procedeu alimentele delicate isi pastreaza textura si absorb lichidul aromat in care sunt gatite. Sosul vinegreta, usor acrisor, si caperele se potriveste foarte bine cu pestele.
Peste cu vinegreta si capere
Reteta este delicioasa si usoara si poate fi servita si la o masa mai festiva, acompaniata de un pahar de vin alb, sec si rece.
(more…)

Citeste tot