Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: lapte

Ardei umpluti cu cascaval afumat si bacon

Ardei umpluti Va rog sa nu-mi reprosati ca va prezint a treia reteta la rand...

Graten de paste cu branza si piper roz

Imi plac mult pastele, de orice fel. Sunt satioase, gustoase si foarte versatile. Nu-mi vine...

4 Comentarii

Graten de cartofi cu trei feluri de branza

Iata o reteta pentru iubitorii de branzeturi. Camembertul cu gust delicat, branza cu mucegai albastru...

2 Comentarii

Cum se fac clatitele

Clatite – cum sa le preparam cu succes Clatitele se prepara în tigai cu laturi...

7 Comentarii

Carnati în stil Bockwurst

Carnati Bockwurst Combinatia de carne de porc si vitel este „legata”, în aceasta reteta, cu...

10 Comentarii

Conchiglione cu crema de branza

Am avut ocazia in aceste ultime 6 luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco...

2 Comentarii

Graten de conopida si broccoli cu bacon crocant

Reteta este simpla si usor de gatit. Preparatul final este deosebit de gustos si de...

7 Comentarii

Pui Kiev

Acest preparat a fost considerat a avea origine ucraineana, din cauza denumirii sale, care face...

21 Comentariu

Supa de castraveti

Am facut aceasta reteta in urma cu trei ani si am cam uitat de ea....

10 Comentarii

Parjoale cu mozzarella si rosii

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Iata o reteta...

36 Comentariu

Orez cu ciocolata

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu Riso Scotti Danubio. Stiti...

9 Comentarii

Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Se apropie Pastele...

14 Comentarii

Chowder cu fructe de mare

Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Termenul “chowder” provine...

14 Comentarii

Orez cu sofran, fructe uscate si alune

Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Orezul dulce cu...

5 Comentarii

Medalioane de porc cu salvie si mere caramelizate

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Adesea carnea cu...

8 Comentarii

Piept de rata cu piure si “dulce-de-iute“

Pieptul de rata fraged si suculent se potriveste bine cu gustul dulce, iute si fructat...

2 Comentarii

Omleta cu orez si pui

Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Omletele sunt la...

4 Comentarii

Telina gratinata

Aceasta reteta are si varianta video. Reteta este rapida si usor de facut, iar savoarea...

2 Comentarii

Pe urmele untului – partea 2

Prepararea traditionala a untului În Romania, ca si în alte tari, mai exista locuri unde...

24 Comentariu

Pe urmele untului – partea 1

Untul este (alaturi de carnea de porc, oua, untura, seu, ulei de mustar, ulei de...

26 Comentariu

Orez cu sofran si cardamom

Va propun o reteta indiana, simpla si rafinata in acelasi timp. Este un preparat usor,...

11 Comentarii

Gulab jamun

Gulab jamun – reteta din bucataria indiana Gulab jamun este un desert deosebit, in care...

17 Comentarii

Banane prajite

Bananele sunt un ingredient culinar popular in bucataria chineza, iar deserturile preparate cu ele sunt...

17 Comentarii

Pe scurt despre paneer

De bine de rau, dintre bucatariile asiatice cea indiana are, pentru noi, ingredientele cele mai...

13 Comentarii

Omleta cu orez

Va prezint o mica inovatie, preparata chiar in ultima zi cand am putut gati, caci,...

12 Comentarii

Orez cu scortisoara si fructe uscate

Este o budinca de orez mai neobisnuita fata de ceea ce se prepara in mod...

8 Comentarii

Budinca de orez cu mere

Mi-am permis sa prepar aceasta budinca arhicunoscuta venind cu un mic adaus de arome. A...

42 Comentariu

Clatite cu ceapa verde

Clatite – reteta chinezeasca Clatitele sunt preparate foarte populare in China, iar cele cu ceapa...

19 Comentarii

Sos Bechamel – un rege in bucatarie

Sos Bechamel – sosul alb rege in bucatarie Sos Bechamel este sosul socotit regele sosurilor...

17 Comentarii

Crema de zahar ars

Crema de zahar ars – reteta preferata a copilariei mele Crema de zahar ars este...

66 Comentariu

Terina de peste

Iata o alta retea gatita de mine impreuna cu Costel Clipescu, bucatarul de la restaurantul...

13 Comentarii

Posarea pe întelesul tuturor

Este o metoda culinara prin care alimentele se gatesc în lichid, în general apa, lapte,...

6 Comentarii

Orez cu lapte, miere si fistic

Este un desert simplu, hranitor si foarte gustos. In loc de miere se pot folosi...

Orez cu lapte, mere si dulceata de visine

Este un desert simplu, hranitor si foarte gustos. Se folosesc mere cu textura crocanta, care...

4 Comentarii

Orez cu lapte si stafide

Este un desert simplu, hranitor si foarte gustos. Am folosit stafide mari si carnoase, care...

5 Comentarii

Terina cu carne si ciuperci

In loc de aluat de placinta, sau aluat fraged, aceasta reteta foloseste foi de lasagna....

3 Comentarii

Lasagne al forno

Este o reteta clasica italiana, destul de laborioasa si consumatoare de timp, dar rezultatul este...

6 Comentarii

Sufleu de ciocolata

Reteta de fata este destul de simpla si rapida. Soufleurile se servesc imediat dupa ce...

6 Comentarii