blog de Gastronomie
Ardei umpluti Va rog sa nu-mi reprosati ca va prezint a treia reteta la rand [...]
Imi plac mult pastele, de orice fel. Sunt satioase, gustoase si foarte versatile. Nu-mi vine [...]
4 Comentarii
Iata o reteta pentru iubitorii de branzeturi. Camembertul cu gust delicat, branza cu mucegai albastru [...]
2 Comentarii
Clatite – cum sa le preparam cu succes Clatitele se prepara în tigai cu laturi [...]
7 Comentarii
Carnati Bockwurst Combinatia de carne de porc si vitel este „legata”, în aceasta reteta, cu [...]
10 Comentarii
Am avut ocazia in aceste ultime 6 luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco [...]
Reteta este simpla si usor de gatit. Preparatul final este deosebit de gustos si de [...]
Acest preparat a fost considerat a avea origine ucraineana, din cauza denumirii sale, care face [...]
Am facut aceasta reteta in urma cu trei ani si am cam uitat de ea. [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Iata o reteta [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu Riso Scotti Danubio. Stiti [...]
9 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Se apropie Pastele [...]
14 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Termenul “chowder” provine [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Orezul dulce cu [...]
5 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Adesea carnea cu [...]
8 Comentarii
Pieptul de rata fraged si suculent se potriveste bine cu gustul dulce, iute si fructat [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Omletele sunt la [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Reteta este rapida si usor de facut, iar savoarea [...]
Prepararea traditionala a untului În Romania, ca si în alte tari, mai exista locuri unde [...]
Untul este (alaturi de carnea de porc, oua, untura, seu, ulei de mustar, ulei de [...]
Va propun o reteta indiana, simpla si rafinata in acelasi timp. Este un preparat usor, [...]
11 Comentarii
Gulab jamun – reteta din bucataria indiana Gulab jamun este un desert deosebit, in care [...]
17 Comentarii
Bananele sunt un ingredient culinar popular in bucataria chineza, iar deserturile preparate cu ele sunt [...]
De bine de rau, dintre bucatariile asiatice cea indiana are, pentru noi, ingredientele cele mai [...]
13 Comentarii
Va prezint o mica inovatie, preparata chiar in ultima zi cand am putut gati, caci, [...]
12 Comentarii
Este o budinca de orez mai neobisnuita fata de ceea ce se prepara in mod [...]
Mi-am permis sa prepar aceasta budinca arhicunoscuta venind cu un mic adaus de arome. A [...]
Clatite – reteta chinezeasca Clatitele sunt preparate foarte populare in China, iar cele cu ceapa [...]
19 Comentarii
Sos Bechamel – sosul alb rege in bucatarie Sos Bechamel este sosul socotit regele sosurilor [...]
Crema de zahar ars – reteta preferata a copilariei mele Crema de zahar ars este [...]
Iata o alta retea gatita de mine impreuna cu Costel Clipescu, bucatarul de la restaurantul [...]
Este o metoda culinara prin care alimentele se gatesc în lichid, în general apa, lapte, [...]
6 Comentarii
Este un desert simplu, hranitor si foarte gustos. In loc de miere se pot folosi [...]
Este un desert simplu, hranitor si foarte gustos. Se folosesc mere cu textura crocanta, care [...]
Este un desert simplu, hranitor si foarte gustos. Am folosit stafide mari si carnoase, care [...]
In loc de aluat de placinta, sau aluat fraged, aceasta reteta foloseste foi de lasagna. [...]
3 Comentarii
Este o reteta clasica italiana, destul de laborioasa si consumatoare de timp, dar rezultatul este [...]
Reteta de fata este destul de simpla si rapida. Soufleurile se servesc imediat dupa ce [...]