Leerdammer | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Leerdammer între Original şi Delacrème

Am primit zilele trecute, spre degustare, câteva pacheţele cu brânza Leerdammer. A început să fie un lucru obişnuit pentru agenţiile de PR şi publicitate în a-şi sfătui clienţii, producători şi/sau importatori, să ofere spre degustare bloggerilor diferite mostre. Este o modalitate de promovare ieftina si, in acelasi timp, bine targetata.
leerdammer
În ceea ce mă priveşte, nu mă deranjează sa scriu câteva rânduri despre un aliment care oferă o bună calitate în raport cu preţul şi cu publicul ţintă.
(mai mult…)

Citeste tot

Bucătăria olandeză – paradoxul frugalităţii creative (partea 3)

Iată-ne şi la ultimul episod al serialului dedicat bucătăriei olandeze. Prezumtiv inexistentă, ea dovedeşte că, în ciuda resurselor limitate, munca, educaţia şi imaginaţia pot face minuni. Astăzi, unii dintre cei mai mari bucătari ai lumii sunt olandezi, iar bucătăria olandeză este, din păcate, mult mai bine cunoscută în lume şi mult mai bine reprezentată decât a noastră. Să las însă regretele şi să revin la tema episodului de astăzi: bucătăriile regionale olandeze.
(mai mult…)

Citeste tot