Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: leguminoase
La masa cu stramosii – Grecia Antica (3)
Principalele alimente, cele care erau baza alimentatiei vechilor greci erau uleiul de masline, vinul si [...]
Cum se gatesc leguminoasele uscate
Legumele uscate – cum le gatim? Fasolea, mazarea, nautul, bobii si lintea, cunoscute si ca [...]
8 Comentarii
nov.
Pe scurt despre rehidratarea alimentelor uscate
Prin uscare alimentele îsi concentreaza gustul si, pierzand apa, scad în greutate; uscarea duce la [...]
8 Comentarii
apr.
Pe scurt despre milagu podi
Bucataria sud-indiana a fost prima, cronologic vorbind, dintre bucatariile regionale ale Indiei care s-a format; [...]
10 Comentarii
Pe scurt despre pulusu podi
Pulusu podi Desi am mai vorbit despre alte cateva amestecuri de mirodenii folosite în imens [...]
14 Comentarii
Pe scurt despre miso (1)
Miso – Condiment traditional japonez Prepararea de miso a fost considerata de japonezi, în ultimile [...]
31 Comentariu
mai
Bucataria bogata a unei tari sarace – Etiopia (3)
Articolul despre bucataria etiopiana continua astazi cu cel de-al treilea episod, dedicat în parte prezentarii [...]
2 Comentarii
Pe scurt despre leguminoase – partea 1: FASOLEA
Voi descrie doar cateva dintre leguminoase, si anume cele care se consuma sub forma de [...]
12 Comentarii