blog de Gastronomie
Principalele alimente, cele care erau baza alimentatiei vechilor greci erau uleiul de masline, vinul si [...]
Legumele uscate – cum le gatim? Fasolea, mazarea, nautul, bobii si lintea, cunoscute si ca [...]
8 Comentarii
Prin uscare alimentele îsi concentreaza gustul si, pierzand apa, scad în greutate; uscarea duce la [...]
Bucataria sud-indiana a fost prima, cronologic vorbind, dintre bucatariile regionale ale Indiei care s-a format; [...]
10 Comentarii
Pulusu podi Desi am mai vorbit despre alte cateva amestecuri de mirodenii folosite în imens [...]
14 Comentarii
Miso – Condiment traditional japonez Prepararea de miso a fost considerata de japonezi, în ultimile [...]
Articolul despre bucataria etiopiana continua astazi cu cel de-al treilea episod, dedicat în parte prezentarii [...]
2 Comentarii
Voi descrie doar cateva dintre leguminoase, si anume cele care se consuma sub forma de [...]
12 Comentarii