blog de Gastronomie
Principalele alimente, cele care erau baza alimentaţiei vechilor greci erau uleiul de măsline, vinul şi [...]
Legumele uscate – cum le gătim? Fasolea, mazărea, năutul, bobii şi lintea, cunoscute şi ca [...]
8 Comentarii
Prin uscare alimentele îşi concentrează gustul şi, pierzând apă, scad în greutate; uscarea duce la [...]
Bucătăria sud-indiană a fost prima, cronologic vorbind, dintre bucătăriile regionale ale Indiei care s-a format; [...]
10 Comentarii
Pulusu podi Deşi am mai vorbit despre alte câteva amestecuri de mirodenii folosite în imens [...]
14 Comentarii
Miso – Condiment traditional japonez Prepararea de miso a fost considerată de japonezi, în ultimile [...]
Articolul despre bucătăria etiopiană continuă astăzi cu cel de-al treilea episod, dedicat în parte prezentării [...]
2 Comentarii
Voi descrie doar câteva dintre leguminoase, şi anume cele care se consumă sub formă de [...]
12 Comentarii