Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: levantica

Cum se gateste cu ierburi aromate

Fie ca le numim “verdeturi”, “ierburi aromate”, sau, simplu, doar “ierburi”, folosirea lor la gatit [...]

Curcan la gratar cu persillade

Am vorbit in ultima vreme destul de mult despre amestecuri pe baza de ierburi aromate, [...]

10 Comentarii

Persillade cu levantica

In aceasta vara am vorbit despre metodele de a pastra si conserva ierburile aromate, ca [...]

4 Comentarii

Pastrarea si conservarea ierburilor aromate (3)

În acest ultim episod al mini-seriei dedicata pastrarii si conservarii ierburilor aromate, despre tipuri de [...]

17 Comentarii

Pastrarea si conservarea ierburilor aromate (2)

În prima parte a articolului am discutat despre modalitatile de pastrare pe termen scurt a [...]

14 Comentarii

Pastrarea si conservarea ierburilor aromate (1)

Ierburile aromate se numara printre ingredientele mele preferate. Ele si fructele de mare sunt principalele [...]

41 Comentariu

Branza coapta cu rucola, migdale si rosii uscate

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Acest preparat este [...]

8 Comentarii

Fotografii de pe papamond (13)

Ma fascineaza fotografiile ce reprezinta campurile din regiunea Provence, din sudul Frantei, cultivate cu levantica. [...]

6 Comentarii

Herbes de Provence – aromele unei bucatarii exceptionale

Herbes de Provence – Ierburi de Provence Bucataria provensala foloseste in mod traditional numeroase verdeturi [...]

5 Comentarii