Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: levantica
Cum se gateste cu ierburi aromate
Fie ca le numim „verdeturi”, „ierburi aromate”, sau, simplu, doar „ierburi”, folosirea lor la gatit...
Curcan la gratar cu persillade
Am vorbit in ultima vreme destul de mult despre amestecuri pe baza de ierburi aromate,...
10 Comentarii
Persillade cu levantica
In aceasta vara am vorbit despre metodele de a pastra si conserva ierburile aromate, ca...
4 Comentarii
Pastrarea si conservarea ierburilor aromate (3)
În acest ultim episod al mini-seriei dedicata pastrarii si conservarii ierburilor aromate, despre tipuri de...
17 Comentarii
Pastrarea si conservarea ierburilor aromate (2)
În prima parte a articolului am discutat despre modalitatile de pastrare pe termen scurt a...
14 Comentarii
Pastrarea si conservarea ierburilor aromate (1)
Ierburile aromate se numara printre ingredientele mele preferate. Ele si fructele de mare sunt principalele...
41 Comentariu
Branza coapta cu rucola, migdale si rosii uscate
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Acest preparat este...
8 Comentarii
Fotografii de pe papamond (13)
Ma fascineaza fotografiile ce reprezinta campurile din regiunea Provence, din sudul Frantei, cultivate cu levantica....
6 Comentarii
Herbes de Provence – aromele unei bucatarii exceptionale
Herbes de Provence – Ierburi de Provence Bucataria provensala foloseste in mod traditional numeroase verdeturi...
5 Comentarii