blog de Gastronomie
Fie ca le numim “verdeturi”, “ierburi aromate”, sau, simplu, doar “ierburi”, folosirea lor la gatit [...]
Am adunat de-a lungul anilor cateva mii de fotografii legate de mancare, parte dintre ele [...]
7 Comentarii
Mi-a fost dor de o reteta thailandeza, picanta si aromata, asa ca am apelat la [...]
9 Comentarii
Banuiesc ca unii dintre dvs. o sa va mirati ca aduc în discutie bucataria cambodgiana, [...]
13 Comentarii
Daca in articolul anterior, referitor la marinare, i-am laudat pe asiatici ca folosesc des procedeul [...]
18 Comentarii
Tom yum, sau tom yam, este numele a doua sume similare, preparate in Thailanda si, [...]
Cu cosnita în Phnom Penh M-am tot luat cu altele si am neglijat sa continuu [...]
12 Comentarii
Pastele de curry sunt ingrediente definitorii pentru bucataria thailandeza, si pentru bucatariile etnice influentate de [...]
Cu ce pot sa inlocuiesc unele mirodenii, mai greu de gasit? Nu gasesti ingredientul necesar [...]