Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: limeta kafru
Cum se gateste cu ierburi aromate
Fie ca le numim „verdeturi”, „ierburi aromate”, sau, simplu, doar „ierburi”, folosirea lor la gatit...
Fotografii de pe papamond (6)
Am adunat de-a lungul anilor cateva mii de fotografii legate de mancare, parte dintre ele...
7 Comentarii
Curry galben de pui cu cartofi si porumb tanar
Mi-a fost dor de o reteta thailandeza, picanta si aromata, asa ca am apelat la...
9 Comentarii
Kroeung – pasta de curry cambodgiana
Banuiesc ca unii dintre dvs. o sa va mirati ca aduc în discutie bucataria cambodgiana,...
13 Comentarii
Curry thailandez de peste
Daca in articolul anterior, referitor la marinare, i-am laudat pe asiatici ca folosesc des procedeul...
18 Comentarii
Tom Yum Goong – Supa de creveti iute-acrisoara
Tom yum, sau tom yam, este numele a doua sume similare, preparate in Thailanda si,...
38 Comentariu
Uluitoarea Cambodgie – partea 4
Cu cosnita în Phnom Penh M-am tot luat cu altele si am neglijat sa continuu...
12 Comentarii
Paste de curry thailandeze
Pastele de curry sunt ingrediente definitorii pentru bucataria thailandeza, si pentru bucatariile etnice influentate de...
7 Comentarii
Cu ce pot inlocui unele ingrediente in bucatarie – Substituenti
Cu ce pot sa inlocuiesc unele mirodenii, mai greu de gasit? Unele ingrediente sunt greu,...