blog de Gastronomie
Fie că le numim „verdeţuri”, „ierburi aromate”, sau, simplu, doar „ierburi”, folosirea lor la gătit [...]
Am adunat de-a lungul anilor cateva mii de fotografii legate de mancare, parte dintre ele [...]
7 Comentarii
Mi-a fost dor de o reteta thailandeza, picanta si aromata, asa ca am apelat la [...]
9 Comentarii
Bănuiesc că unii dintre dvs. o să vă miraţi ca aduc în discuţie bucătăria cambodgiană, [...]
13 Comentarii
Daca in articolul anterior, referitor la marinare, i-am laudat pe asiatici ca folosesc des procedeul [...]
18 Comentarii
Tom yum, sau tom yam, este numele a doua sume similare, preparate in Thailanda si, [...]
Cu coşniţa în Phnom Penh M-am tot luat cu altele şi am neglijat să continuu [...]
12 Comentarii
Pastele de curry sunt ingrediente definitorii pentru bucătăria thailandeză, şi pentru bucătăriile etnice influenţate de [...]
Cu ce pot sa inlocuiesc unele mirodenii, mai greu de gasit? Nu gasesti ingredientul necesar [...]