blog de Gastronomie
Bucataria turceasca a avut o influenta imensa asupra culturii culinare romanesti. Timp de cateva sute [...]
5 Comentarii
Samosa este un fel de coltunas prajit sau copt, continand o umplutura, de obicei sarata, [...]
Aceasta reteta este de inspiratie indiana si poate fi o varianta interesanta pentru vegetarieni, daca [...]
“Khasta” inseamna “sfaramicios”, iar preparatul este originar din Rajahstan. Este un “chaat”, adica o gustare, [...]
3 Comentarii
Legumele uscate – cum le gatim? Fasolea, mazarea, nautul, bobii si lintea, cunoscute si ca [...]
8 Comentarii
În episodul de astazi, din nou despre preferintele alimentare ale bizantinilor, despre ingredientele lor preferate [...]
2 Comentarii
Va propun din nou o mica poveste despre un amestec de mirodenii indian. Nici nu [...]
Acest nou episod al articolului dedicat culturii culinare indiene continua seria bucatariilor regionale ale tarii, [...]
4 Comentarii
Acest episod este, din motive de structurare a materialului, cel mai scurt dintre cele dedicate [...]
7 Comentarii
În episodul de astazi este prezentat din punct de vedere culinar si nutritional aportul adus [...]
12 Comentarii
Bucataria sud-indiana a fost prima, cronologic vorbind, dintre bucatariile regionale ale Indiei care s-a format; [...]
10 Comentarii
Pulusu podi Desi am mai vorbit despre alte cateva amestecuri de mirodenii folosite în imens [...]
14 Comentarii
Va prezint astazi una dintre retetele traditionale ale populatiei tamile. In limba tamila, „milagu” inseamna [...]
Serialul culinar dedicat Daciei continua, în acest episod, scurta trecere în revista a vegetalelor cultivate [...]
Acest curry este un daal, adica un preparat pe baza de leguminoase (in cazul nostru [...]
6 Comentarii
Agricultura si vanatoarea Pe la anii 5000 î.H. sumerienii dezvoltasera deja o agricultura intensiva, cuprinzand [...]
15 Comentarii
Iata un site romanesc ce comercializeaza diferite produse culinare deosebite. Marturisesc ca nu am comandat [...]