Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: maghiran

Pe scurt despre za’atar

Za’atar, sau za’tar, zaatar, zatar, zatr, zahatar, satar etc. este o denumire generica pentru o...

2 Comentarii

Cum se gateste cu ierburi aromate

Fie ca le numim “verdeturi”, “ierburi aromate”, sau, simplu, doar “ierburi”, folosirea lor la gatit...

Pastrarea si conservarea ierburilor aromate (1)

Ierburile aromate se numara printre ingredientele mele preferate. Ele si fructele de mare sunt principalele...

41 Comentariu

La masa cu stramosii: Egiptul antic (2)

Continuam astazi prezentarea bucatariei antice egiptzene, trecand în revista clase principale de alimente, ca si...

8 Comentarii

7 arome romanesti – amestec de tip pasta

În articolul anterior am descris considerentele pe baza carora am abordat crearea unui amestec de...

51 Comentariu

Cu ce pot inlocui unele ingrediente in bucatarie – Substituenti

Cu ce pot sa inlocuiesc unele mirodenii, mai greu de gasit? Unele ingrediente sunt greu,...