blog de Gastronomie
În acest ultim episod al articolului dedicat culturii culinare din Mauritius, voi descrie succint principalele [...]
6 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Orezul parboiled este [...]
4 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Reteta este simpla, [...]
Salata de pui cu masline si capere – o salata de vara, simpla si rapida [...]
2 Comentarii
Va propun o reteta interesanta prin combinatia de ingrediente si destul de bine echilibrata nutritional. [...]
9 Comentarii
Reteta este foarte simpla si rapida, iar rezultatul final este un preparat plin de savoare, [...]
10 Comentarii
Am publicat anterior cateva retete in care orezul ramas din ziua anterioara, ca si diverse [...]
Cum v-am spus deja, sunt in renovari. Asta inseamna nu doar ca a trebuit sa [...]
14 Comentarii
Trebuie sa marturisesc ca m-am chinuit ceva sa gatesc titlul acestei retete. Imi trebuia o [...]
11 Comentarii
Wikipedia sustine ca reteta maionezei a fost adusa în Franta din orasul Mahon, din insula [...]
Este o varianta de oua umplute cu gust deosebit, in acelasi timp fin si robust. [...]
19 Comentarii
Exista multe versiuni ele retetei inventate de francezul Lucien Olivier, in jurul anului 1860, pe [...]
7 Comentarii
Cum se prepara Salata de Boeuf? Aceasta salata este derivata din salata Olivier, creata in [...]
Salata de boeuf este unul dintre preparatele atat de populare la noi încat, în pofida [...]
Nu avem noi cea mai tare bucatarie. Nu este nici din cale afara de sanatoasa, [...]
Ouale umplute erau preferatele mele pe vremea cand inca imi gatea mama, adica acum [...]