Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: malturi

Berile stil Kellerbier, Zoiglbier, Zwickelbier

În traducere, “kellerbier” înseamna “bere de pivnita”, cu referire la perioada de maturare la rece,...

Berile stil “malt wine” si ”old ale”

Berile stil “malt wine” „Malt wine” s-ar putea traduce ca „vin de malt”, desi acest...

Berile stil Berliner Weisse

Se spune – si zau ca mi-ar placea ca ceea ce se spune sa fie...

Berile stil Pilsner (1)

De cand am deschis micul meu restaurant, mi-am dat seama ca publicul larg este mai...

4 Comentarii

Primátor Stout

Astazi a venit randul unei beri decente, de buna calitate, preparata in Cehia, in orasul...

Primátor Exkluziv 16%

Va voi prezenta astazi o noua bere interesanta, cu un bun raport pret-calitate, provenita de...

Primator Double 24%

Daca mi-ar fi spus cineva, in urma cu doar cateva luni, ca exista beri de...

Primátor India Pale Ale

V-am povestit intr-un articol trecut despre India Pale Ale ca stil de bere. Desi pot...

6 Comentarii

Principii de asociere a berii cu mancarea

Înca de la bun început doresc sa precizez ca prin “bere” nu înteleg deloc lichidul...

8 Comentarii

Cum se face berea

Am încercat sa gasesc un cuvant care sa traduca termenul englezesc „brewing”, ce denumeste fabricarea...

4 Comentarii