Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: malturi
Berile stil Kellerbier, Zoiglbier, Zwickelbier
În traducere, “kellerbier” înseamna “bere de pivnita”, cu referire la perioada de maturare la rece, [...]
mai
Berile stil “malt wine” si ”old ale”
Berile stil “malt wine” „Malt wine” s-ar putea traduce ca „vin de malt”, desi acest [...]
mart.
Berile stil Berliner Weisse
Se spune – si zau ca mi-ar placea ca ceea ce se spune sa fie [...]
ian.
Berile stil Pilsner (1)
De cand am deschis micul meu restaurant, mi-am dat seama ca publicul larg este mai [...]
4 Comentarii
dec.
Primátor Stout
Astazi a venit randul unei beri decente, de buna calitate, preparata in Cehia, in orasul [...]
aug.
Primátor Exkluziv 16%
Va voi prezenta astazi o noua bere interesanta, cu un bun raport pret-calitate, provenita de [...]
iul.
Primator Double 24%
Daca mi-ar fi spus cineva, in urma cu doar cateva luni, ca exista beri de [...]
iun.
Primátor India Pale Ale
V-am povestit intr-un articol trecut despre India Pale Ale ca stil de bere. Desi pot [...]
6 Comentarii
apr.
Principii de asociere a berii cu mancarea
Înca de la bun început doresc sa precizez ca prin “bere” nu înteleg deloc lichidul [...]
8 Comentarii
feb.
Cum se face berea
Am încercat sa gasesc un cuvant care sa traduca termenul englezesc „brewing”, ce denumeste fabricarea [...]
4 Comentarii
feb.