marar | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Ardei umpluti cu orez

Aceasta reteta are si varianta video.
Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio.

Orezul este unul dintre ingredientele de baza pentru prepararea umpluturilor pentru legume. Ardeii, rosiile, vinetele umplute etc. sunt la ordinea zilei in multe bucatarii din lumea intreaga.
Va propun o varianta proprie de ardei umpluti, plina de culoare, aromata si delicioasa.

(more…)

Citeste tot

Crema de branza cu nuci

Aceasta reteta are si varianta video.
Serial realizat in colaborare cu WineRo.

Iata o reteta foarte simpla si rapida, dar care are ca rezultat o crema cu gust rafinat, demna sa fie “uvertura” unui pranz sau a unei cine festive. Este foarte potrivita sa figureze pe masa de Revelion; puteti chiar sa intampinati oaspetii cu ea, ca sa va ofere un ragaz pana reusiti sa aduceti la masa celelalte feluri.
Crema de branza cu nuci
(more…)

Citeste tot

Orez cu rosii

Aceasta reteta are si varianta video.
Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio.

Acest tip de retete cu orez sunt populare in intreaga America de Sud si Centrala, dar mai ales in Mexic. Reteta este simpla si delicioasa. Pentru o aroma cat mai placuta folositi boia de buna calitate. Acest orez se poate servi ca atare, sau ca garnitura alaturi de un preparat pe baza de carne.
Orez cu rosii
(more…)

Citeste tot

Tagliatelle cu ciupercute si nucsoara

Am gasit in supermarket ciupercute “champignon” tinere… cred ca majoritatea aveau cam 1-2 cm diametru. M-a tentat ideea da a avea o intreaga ciuperca intr-o singura imbucatura, asa ca le-am cumparat pe loc, urmand a ma gandi ce fac cu ele in drum spre casa.
Tagliatelle cu ciupercute si nucsoara
Pana la urma nu a fost nevoie de prea multa gandire: cum aveam si chef de paste, reteta s-a nascut de la sine.
(more…)

Citeste tot

Tagliatelle cu sos de nuca

Aceasta reteta are si varianta video.

Imi plac mult pastele, si aceasta din mai multe motive: sunt hranitoare, sanatoase si extrem de versatile. Va propun astazi paste proaspete, preferabil preparate in casa, servite cu un sos somptuos si deosebit, pe baza de nuca si smantana.

(more…)

Citeste tot