blog de Gastronomie
Acest preparat culinar se poate gati duminica, la pranz, in familie. Pulpele de pui sunt [...]
2 Comentarii
Vinegreta Vinegreta este un temen provenit din limba franceza (“vinaigrette”, diminutiv de la “vinaigre” care [...]
Cred ca toti cei care gatesc sunt constienti de rolul sarii adaugate în mancare. Este [...]
6 Comentarii
Cand am citit prima data aceasta reteta, as fi jurat ca este una apartinand bucatariei [...]
Va marturisesc din start ca am o mare slabiciune pentru masline. De fapt, si pentru [...]
4 Comentarii
Ton cu usturoi si lamaie – o reteta simpla, la indemana oricui Fileul de ton [...]
Iata ce mama ar fi numit, alintand-o dragastos, o mancarica de fasole verde cu pui. [...]
Usturoiul copt la cuptor are o aroma si dulceata inegalabile. El da parfumul acestei retete [...]
Aceasta reteta extrem de simpla se potriveste cu zilele calduroase. Sosul de iaurt este rece [...]
Am profitat de faptul ca ieri a fost o zi ceva mai racoroasa, si am [...]
Iata o noua reteta extrem de simpla, dar care da rezultate spectaculoase. Am introdus-o, impreuna [...]
V-am mai povestit de proiectul “Casa cu Tei”din Craiova. Iata astazi inca o reteta din [...]
Va prezint astazi un nou preparat din meniul restaurantului craiovean “Casa cu Tei”, unde, alaturi [...]
Iata una dintre retetele care, pentru mine, marcheaza cu adevarat trecerea la anotimpul rece. Am [...]
Va propun astazi o reteta extrem de simpla si de rapida, care mai are un [...]
17 Comentarii
În episodul de astazi este prezentat din punct de vedere culinar si nutritional aportul adus [...]
12 Comentarii
Am vorbit acum ceva timp despre bucataria etiopiana si am definit-o ca fiind una a [...]
8 Comentarii
Mi-am pus din nou la lucru gratarul meu, marca Ascona MX570, de la OutdoorChef. Este [...]
Va propun o reteta simpla si rapida, care va va oferi un preparat cu mult [...]
Cu acest articol se încheie seria despre istoria pastei de mustar. Sper ca nu v-am [...]
Iata o reteta interesanta, care ilustreaza multiplele influente suferite de bucataria jamaicana. Ea combina modul [...]
15 Comentarii
Iertati-ma pentru acest 7AR din titlu, dar cum amestecul meu de condimente are un nume [...]
Am mancat dintotdeauna cu placere iaurt, dar a devenit mai important pentru mine de cand [...]
Cum spuneam in articolul anterior despre marinare, exista un caz particular de marinare, marinadele gatite. [...]
Desi marinarea este cunoscuta si în Europa de sute, sau chiar mii de ani, aceasta [...]
Am remarcat ca atat în mediul profesionistilor în gastronomie, cat si în cel al “civililor”, [...]
Cum zilele acestea multa lume trebaluieste în jurul gratarelor, m-am gandit sa va ofer o [...]
10 Comentarii