Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: melasa

Pe scurt despre rom (3)

Regiunile romului Caraibele sunt, ca sa zic asa, “epicentrul” productiei de rom mondiale. Fiecare insula...

2 Comentarii

Pe scurt despre rom (2)

Romul și pirateria Cred ca sunt foarte putini cei care nu asociaza romul cu pirateria....

Pe scurt despre rom (1)

Romul este pentru multi o mare necunoscuta. Bautura misterioasa si exotica, înconjurata de legende în...

Orez lipicios cu fructe si sirop caramel

Imi place mult bucataria thailandeza, dar trebuie sa recunosc ca nu sta grozav la capitolul...

2 Comentarii

Pui cu cartofi si mirodenii

Aceasta reteta provine din peninsula Malaezia si a fost adaptata dupa retetele aduse de portughezii...

12 Comentarii

Rosii uscate in cuptor

Titlul retetei nu prea este potrivit cu preparatul final; este prea saracacios si nu reuseste...

34 Comentariu

Sos Worcestershire – Pe scurt despre el

Sos Worcestershire (Worcester) – un condiment pentru carne rosie si peste Haideti sa luam o...

30 Comentariu

Pe urmele zaharului – partea 1

Pe urmele zaharului – partea 1 De ce am ales sa scriu despre zahar? Unul...

13 Comentarii

Pe scurt despre înghetata – partea 2

Din cele mai vechi timpuri, oamenii din Anatolia pastrau gheata depozitand-o în crevasele muntilor, pe...

2 Comentarii