blog de Gastronomie
Regiunile romului Caraibele sunt, ca să zic aşa, “epicentrul” producţiei de rom mondiale. Fiecare insula [...]
2 Comentarii
Romul și pirateria Cred ca sunt foarte puțini cei care nu asociază romul cu pirateria. [...]
Romul este pentru mulţi o mare necunoscută. Băutură misterioasă şi exotică, înconjurată de legende în [...]
Imi place mult bucataria thailandeza, dar trebuie sa recunosc ca nu sta grozav la capitolul [...]
Aceasta reteta provine din peninsula Malaezia si a fost adaptata dupa retetele aduse de portughezii [...]
12 Comentarii
Titlul retetei nu prea este potrivit cu preparatul final; este prea saracacios si nu reuseste [...]
Sos Worcestershire (Worcester) – un condiment pentru carne rosie si peste Haideti sa luam o [...]
Pe urmele zahărului – partea 1 De ce am ales să scriu despre zahăr? Unul [...]
13 Comentarii
Din cele mai vechi timpuri, oamenii din Anatolia păstrau gheaţa depozitând-o în crevasele munţilor, pe [...]