Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: melasa
Pe scurt despre rom (3)
Regiunile romului Caraibele sunt, ca sa zic asa, “epicentrul” productiei de rom mondiale. Fiecare insula...
2 Comentarii
Pe scurt despre rom (2)
Romul și pirateria Cred ca sunt foarte putini cei care nu asociaza romul cu pirateria....
Pe scurt despre rom (1)
Romul este pentru multi o mare necunoscuta. Bautura misterioasa si exotica, înconjurata de legende în...
Orez lipicios cu fructe si sirop caramel
Imi place mult bucataria thailandeza, dar trebuie sa recunosc ca nu sta grozav la capitolul...
2 Comentarii
Pui cu cartofi si mirodenii
Aceasta reteta provine din peninsula Malaezia si a fost adaptata dupa retetele aduse de portughezii...
12 Comentarii
Rosii uscate in cuptor
Titlul retetei nu prea este potrivit cu preparatul final; este prea saracacios si nu reuseste...
34 Comentariu
Sos Worcestershire – Pe scurt despre el
Sos Worcestershire (Worcester) – un condiment pentru carne rosie si peste Haideti sa luam o...
30 Comentariu
Pe urmele zaharului – partea 1
Pe urmele zaharului – partea 1 De ce am ales sa scriu despre zahar? Unul...
13 Comentarii
Pe scurt despre înghetata – partea 2
Din cele mai vechi timpuri, oamenii din Anatolia pastrau gheata depozitand-o în crevasele muntilor, pe...
2 Comentarii