blog de Gastronomie
Regiunile romului Caraibele sunt, ca sa zic asa, “epicentrul” productiei de rom mondiale. Fiecare insula [...]
2 Comentarii
Romul și pirateria Cred ca sunt foarte putini cei care nu asociaza romul cu pirateria. [...]
Romul este pentru multi o mare necunoscuta. Bautura misterioasa si exotica, înconjurata de legende în [...]
Imi place mult bucataria thailandeza, dar trebuie sa recunosc ca nu sta grozav la capitolul [...]
Aceasta reteta provine din peninsula Malaezia si a fost adaptata dupa retetele aduse de portughezii [...]
12 Comentarii
Titlul retetei nu prea este potrivit cu preparatul final; este prea saracacios si nu reuseste [...]
Sos Worcestershire (Worcester) – un condiment pentru carne rosie si peste Haideti sa luam o [...]
Pe urmele zaharului – partea 1 De ce am ales sa scriu despre zahar? Unul [...]
13 Comentarii
Din cele mai vechi timpuri, oamenii din Anatolia pastrau gheata depozitand-o în crevasele muntilor, pe [...]