Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: mere
Strudel cu mere si stafide
Strudel cu mere si stafide – o reteta in stil austriac Strudelul, la origine austriac, [...]
2 Comentarii
aug.
Knackwurst cu varza
Stiu ca aceasta este mai curand o reteta potrivita pentru luna noiembrie decat pentru iulie, [...]
iul.
Tarta Tatin
Tarta Tatin – o reteta clasica in varianta personala Cum am mai spus, nu ma [...]
8 Comentarii
Salata de fructe
Nu ma omor deloc dupa deserturi, mai ales daca abunda in tot felul de creme, [...]
9 Comentarii
La masa cu stramosii – India (11)
În cele cateva episoade care urmeaza voi trata, pe scurt, bucatariile regionale ale Indiei. Am [...]
2 Comentarii
La masa cu stramosii: Dacia (2)
Serialul culinar dedicat Daciei continua, în acest episod, scurta trecere în revista a vegetalelor cultivate [...]
5 Comentarii
La masa cu stramosii: Mesopotamia (4)
Agricultura si vanatoarea Pe la anii 5000 î.H. sumerienii dezvoltasera deja o agricultura intensiva, cuprinzand [...]
15 Comentarii
Muschi de porc cu mere si branza albastra
Haideti sa incepem saptamana placut, savurand din ochi o reteta deosebita si delicioasa. Va propun [...]
16 Comentarii
Tarta cu mere rasturnata
Iata o tarta foarte ingenioasa, simpla si extrem de gustoasa si de aromata. Este un [...]
28 Comentariu
Merele imparatului
Acest desert este absolut delicios, rapid, foarte parfumat si usor, cu adevarat demn de un [...]
17 Comentarii
Salata de andive cu stafide si nuci
Oameni buni, mi-e tare dor de o “gateala”, dar mai am vreo saptamana de asteptat. [...]
6 Comentarii
Andive cu salata crocant-cremoasa
Trebuie sa marturisesc ca m-am chinuit ceva sa gatesc titlul acestei retete. Imi trebuia o [...]
11 Comentarii
Salata de mere cu somon afumat
Aceasta salata este o mica inventie speciala pentru ziua de Pasti. Ma cam saturasem de [...]
20 Comentariu
Orez cu scortisoara si fructe uscate
Este o budinca de orez mai neobisnuita fata de ceea ce se prepara in mod [...]
8 Comentarii
Budinca de orez cu mere
Mi-am permis sa prepar aceasta budinca arhicunoscuta venind cu un mic adaus de arome. A [...]
42 Comentariu
Pe urmele sarmalei – partea 2
În Azerbaigean sarmalele se numesc „yarpag dolmasi” si sunt preparate din carne tocata de miel [...]
8 Comentarii
Orez cu lapte, mere si dulceata de visine
Este un desert simplu, hranitor si foarte gustos. Se folosesc mere cu textura crocanta, care [...]
4 Comentarii
Bunele maniere la masa – partea 6
FRUCTELE Mere si pere Marul sau para se iau cu mana si se pun pe [...]
2 Comentarii