Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: mezeluri
Bacania Veche 2
O veste buna pentru bucurestenii pasionati de delicatese. La 2 ani de la prima Bacanie...
A fost “Fun & Grill”, noiembrie 2012
Iata ca a trecut si cea de-a saptea editie a evenimentului culinar pe care îl...
8 Comentarii
A fost “Gustari de casa”, octombrie 2012
Acum cateva zile am anuntat evenimentul “Gustari de casa” care dorea sa puna în valoare...
6 Comentarii
Gustari de casa
Vineri, 26 octombrie 2012, va doresc ca musafiri si meseni la evenimentul „Gustari de casa”,...
9 Comentarii
A fost „Fun & Grill”, 6-7 octombrie 2012
Ma bucur sa-mi regasesc blogul. Nu am mai postat nimic de 2 zile, ceea ce...
13 Comentarii
Jurnal milanez (3)
Recunosc din start ca ideea de „piata alimentara” ma fascineaza. Cu cat este mai traditionala...
23 Comentariu
Hai la mosi! (2)
Spuneam în articolul anterior ca existenta unor targuri ca acesta este un act de normalitate...
Hai la mosi!
Am dat ieri (vineri) o scurta raita la targul numit „Hai la mosi!”, care se...
14 Comentarii
Omul care împute locul – partea 3
Acest articol tine locul celui de maine. Maine este ajun de Craciun si nu se...
20 Comentariu
La “pieting” – partea 3
Din nou Piata Traian Acum cateva saptamani sotia mea a venit acasa foarte vesela: „Am...
19 Comentarii
Cu cosnita la bacanie
M-a batut adesea gandul sa îmi deschid un magazin de delicatese, dar totul a ramas...
13 Comentarii
Austria, o federatie a aromelor
Bucataria austriaca este reflectarea în plan culinar a acelui „imperiu al popoarelor„, cum era denumit...