Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: mirepoix
Supa de prepelita cu taitei de casa
Incepusem sa va povestesc acum cateva zile ca am avut de gatit, la un eveniment...
Cum se prepara supele limpezi (2)
În prima parte a acestui articol, publicata cu ceva vreme în urma, am abordat cateva...
2 Comentarii
Cum se prepara supele limpezi (1)
Supe limpezi din zeama de carne Fiecare cultura culinara are propriul sau repertoriu de supe,...
1 Comentariu
Creol si/sau cajun (3)
De data aceasta un episod ceva mai scurt, caci structura întregulu articol nu-mi permite o...
1 Comentariu
Despre brezare (2)
Vom vorbi astazi despre o varianta a „brezararii”: metoda de fata, „brezarea mica”, este cea...
9 Comentarii
Despre brezare (1)
Am mai avut, în trecut, o tentativa de a explica brezarea. Am facut-o, din pacate,...
6 Comentarii
Calirea pe întelesul tuturor
În cazul unei caliri legumele tocate marunt sunt amestecate cu grasime si gatite la foc...
15 Comentarii
Cum se prepara fondurile (2)
Articolul dedicat fondurilor de bucatarie continua astazi cu o scurta descriere a fondului brun, a...
4 Comentarii
Cum se prepara fondurile (1)
Pentru un bucatar, fondurile sunt, dupa cutitul sau, cel mai important lucru din bucatarie, caci...
7 Comentarii