blog de Gastronomie
Incepusem sa va povestesc acum cateva zile ca am avut de gatit, la un eveniment [...]
În prima parte a acestui articol, publicată cu ceva vreme în urmă, am abordat câteva [...]
2 Comentarii
Supe limpezi din zeamă de carne Fiecare cultură culinară are propriul său repertoriu de supe, [...]
1 Comentariu
De data aceasta un episod ceva mai scurt, căci structura întregulu articol nu-mi permite o [...]
Vom vorbi astăzi despre o variantă a „brezarării”: metoda de faţă, „brezarea mică”, este cea [...]
9 Comentarii
Am mai avut, în trecut, o tentativă de a explica brezarea. Am făcut-o, din păcate, [...]
6 Comentarii
În cazul unei căliri legumele tocate mărunt sunt amestecate cu grăsime şi gătite la foc [...]
15 Comentarii
Articolul dedicat fondurilor de bucătărie continuă astăzi cu o scurtă descriere a fondului brun, a [...]
4 Comentarii
Pentru un bucătar, fondurile sunt, după cuţitul său, cel mai important lucru din bucătărie, căci [...]
7 Comentarii