blog de Gastronomie
Incepusem sa va povestesc acum cateva zile ca am avut de gatit, la un eveniment [...]
În prima parte a acestui articol, publicata cu ceva vreme în urma, am abordat cateva [...]
2 Comentarii
Supe limpezi din zeama de carne Fiecare cultura culinara are propriul sau repertoriu de supe, [...]
1 Comentariu
De data aceasta un episod ceva mai scurt, caci structura întregulu articol nu-mi permite o [...]
Vom vorbi astazi despre o varianta a “brezararii”: metoda de fata, “brezarea mica”, este cea [...]
9 Comentarii
Am mai avut, în trecut, o tentativa de a explica brezarea. Am facut-o, din pacate, [...]
6 Comentarii
În cazul unei caliri legumele tocate marunt sunt amestecate cu grasime si gatite la foc [...]
15 Comentarii
Articolul dedicat fondurilor de bucatarie continua astazi cu o scurta descriere a fondului brun, a [...]
4 Comentarii
Pentru un bucatar, fondurile sunt, dupa cutitul sau, cel mai important lucru din bucatarie, caci [...]
7 Comentarii