Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: mirin

Somon cu sos teriyaki

Teriyaki este o tehnica de gatit japoneza, in care alimentele sunt fripte pe gratar sau [...]

12 Comentarii

Porc cu taitei somen

Reteta este extrem de simpla si foarte gustoasa. Taiteii somen sunt preparati din faina de [...]

2 Comentarii

Pui Teriyaki

Teriyaki este o tehnica de gatit japoneza in care alimentele sunt prajite, fripte sau gatite [...]

18 Comentarii

Tsukune

Tsukune este corespondentul japonez al chiftelelor; ele se pot prepara din carne de vita, porc [...]

2 Comentarii

Foarte pe scurt despre mirin

Mirin-ul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucatariei japoneze si contine [...]

2 Comentarii

Tonkatsu

Aceasta reteta are si varianta video. Tonkatsu inseamna cotlet de porc. Desi aceasta reteta a [...]

9 Comentarii

Yakitori

Termenul yakitori denumeste frigaruile japoneze preparate din carne de pui. Ele se prepara cu bucatele [...]

8 Comentarii