Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: mirin
Somon cu sos teriyaki
Teriyaki este o tehnica de gatit japoneza, in care alimentele sunt fripte pe gratar sau...
12 Comentarii
Porc cu taitei somen
Reteta este extrem de simpla si foarte gustoasa. Taiteii somen sunt preparati din faina de...
2 Comentarii
Pui Teriyaki
Teriyaki este o tehnica de gatit japoneza in care alimentele sunt prajite, fripte sau gatite...
18 Comentarii
Tsukune
Tsukune este corespondentul japonez al chiftelelor; ele se pot prepara din carne de vita, porc...
2 Comentarii
Foarte pe scurt despre mirin
Mirin-ul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucatariei japoneze si contine...
2 Comentarii
Yakitori
Termenul yakitori denumeste frigaruile japoneze preparate din carne de pui. Ele se prepara cu bucatele...
8 Comentarii