Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: miso
Pe scurt despre miso (2)
În acest episod voi trece în revista, pe scurt, principalele utilizari culinare ale miso-ului, si...
33 Comentariu
Pe scurt despre miso (1)
Miso – Condiment traditional japonez Prepararea de miso a fost considerata de japonezi, în ultimile...
31 Comentariu
Foarte pe scurt despre bonito, katsuobushi, kombu si dashi
Bonito, katsuobushi, kombu si dashi – ingrediente specifice bucatariei japoneze Pentru mine cea mai exotica...
30 Comentariu
Bucataria japoneza între traditie si inovatie – partea 2
Desi extrem de saraca în ingrediente (ce deosebire imensa fata de zecile de mii de...
7 Comentarii
Bucataria japoneza între traditie si inovatie – partea 1
Ne gandim, de obicei, la Japonia ca la o singura insula; sunt, de fapt, patru...
4 Comentarii
Pe scurt despre leguminoase – partea 2: PRODUSE DERIVATE DIN FASOLE
Umila fasole – în special fasolea soia – poate fi transformata într-o mare varietate de...
2 Comentarii