blog de Gastronomie
Osso buco (sau ossobuco) alla milanese – Rasol de vitel, reteta italiana Osso buco alla [...]
2 Comentarii
Acest curry este plin de gust si aroma, are o culoare frumoasa si este un [...]
4 Comentarii
Nu este prima reteta de acest gen pe care o public pe acest blog. Nu [...]
Acest curry este unul de origine musulmana, popular in sudul Thailandei, in zona de granita [...]
Scoici Saint Jacques – reteta cu sos de vin (simpla si rapida) Scoici Saint Jacques [...]
Iata o reteta simpla si rapida, care in literatura de specialitate de limba engleza este [...]
15 Comentarii
Va propun o reteta simpla si rapida, care va va oferi un preparat cu mult [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Omletele sunt la [...]
Acest gen de supe provin din nordul Indiei si Pakistan. Este neobisnuita pentru noi, dar [...]
7 Comentarii
Vreau sa va supun atentiei o modalitate simpla de a gati si asezona un peste [...]
14 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Pilaful este o mancare traditionala in multe tari a [...]
Fructul de mango este folosit rareori în mancarurile chinezesti. Aceasta reteta este originara, probabil, din [...]
In urma cu cateva zile, cand am povestit despre sosul Worcestershire, v-am promis ca voi [...]
13 Comentarii
Iata o reteta extrem de simpla, robusta dar delicioasa. Ea reuseste sa pastreze gustul natural [...]
9 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Reteta este, pe cat de simpla si rapida, pe [...]
12 Comentarii
Revin cu o alta reteta vietnameza, nu doar bucataria acestei tari interesante are multe de [...]
Va propun o reteta care, desi listeaza un sir lung de ingrediente, este foarte simpla [...]
Cum in ultimul timp fac experimente cu amestecuri de condimente, amestecuri pe care eu le [...]
Va propun o supa exotica fata de ceea ce gatim noi in mod obisnuit. Desi [...]
Sosul brun original, cel spaniol, a fost sosul fundamental al bucatariei franceze o lunga perioada. [...]
6 Comentarii
Este o varianta de pilaf vegetarian, preparata si condimentata in stil indian. Preparatul este foarte [...]
Cum se prepara Salata de Boeuf? Aceasta salata este derivata din salata Olivier, creata in [...]
Salata de boeuf este unul dintre preparatele atat de populare la noi încat, în pofida [...]
Aceasta reteta este un exemplu al influentei exercitate de bucataria persana asupra celei indiene. Pilau [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Chinezii asociaza de obicei combinatie de gusturi dulce-acrisor mai [...]
Desi ingredientele, cu exceptia taiteilor, se pot prepara in avans, salata trebuie “asamblata” exact inainte [...]
Prin modul in care utilizeaza sosul de peste si ceapa verde, aceasta reteta reflecta influenta [...]
Este o reteta nord africana, tipic mediteraneana. Foloseste ingrediente proaspete si este plina de culoare. [...]
3 Comentarii
In loc de aluat de placinta, sau aluat fraged, aceasta reteta foloseste foi de lasagna. [...]
Vreau sa va prezint astazi un ingredient de pe piata romaneasca: pasta de curry verde [...]
Este o reteta clasica italiana, destul de laborioasa si consumatoare de timp, dar rezultatul este [...]
Un prieten francez, mi-a spus odata ca folosirea apei la gatit este semn de saracie. [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Tonkatsu inseamna cotlet de porc. Desi aceasta reteta a [...]
Este o reteta un pic laborioasa in pregatirea ingredientelor, insa care te rasplateste, in final, [...]