blog de Gastronomie
Va propun o reteta interesanta, originara din Pakistan si nordul Indiei. Dupa cum vedeti, se [...]
Aceste pulpe de pui suculente si delicioase sunt o gustare excelenta, atat acasa, cat si [...]
12 Comentarii
Iata o reteta simpla si rapida. Am asezonat-o destul de indraznet, riscand o combinatie mai [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Iata o salata nostima, simpla si rapid de preparat. [...]
10 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Va prezint o salata mai neobisnuita, dar care va [...]
8 Comentarii
Salata de pui cu masline si capere – o salata de vara, simpla si rapida [...]
2 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Salata este interesanta, cu ingrediente neasteptate, plina de culoare, [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Reteta este interesanta prin asezonare si datorita sosului picant, [...]
16 Comentarii
Salata este foarte simpla si ofera o combinatie inspirata de gusturi. Somonul afumat se potriveste [...]
15 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Iata 3 modalitati interesante de a prepara gnocchi: in [...]
Iata-ne si la ultimul episod al serialului dedicat bucatariei olandeze. Prezumtiv inexistenta, ea dovedeste ca, [...]
4 Comentarii
„Balti” este cuvantul ce denumeste un curry gatit într-un tip special de tigaie, de forma [...]
6 Comentarii
Pilaf cu 7 arome romanesti Acest pilaf este asezonat intr-un mod mai special, cu un [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Reteta de fata este una de post, ea combinand [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Aceasta reteta este extrem de simpla si va ofera [...]
Acest curry este un preparat originar din Bengal, unde mustarul este unul dintre cele mai [...]
11 Comentarii
Stiu ca multi dintre dvs. tineti post zilele acestea. Vreau sa va propun o reteta [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Reteta este interesanta prin contrastul de texturi si de [...]
Peste Cum Mesopotamia era situata între doua mari fluvii si era brazdata de nenumarate alte [...]
Agricultura si vanatoarea Pe la anii 5000 î.H. sumerienii dezvoltasera deja o agricultura intensiva, cuprinzand [...]
Iata o reteta foarte simpla, rapida si decorativa, care se bazeaza pe contrastul de arome, [...]
Cu acest articol se încheie seria despre istoria pastei de mustar. Sper ca nu v-am [...]
Continuam astazi istorie concisa a pastei de mustar si ne vom referi, pe scurt, la [...]
Continuam astazi cu istorie concisa a pastei de mustar si vom povesti, pe scurt, despre [...]
Iata o reteta extrem de simpla, robusta dar delicioasa. Ea reuseste sa pastreze gustul natural [...]
9 Comentarii
Va propun o reteta interesanta prin combinatia de ingrediente si destul de bine echilibrata nutritional. [...]
Reteta este foarte simpla si rapida, iar rezultatul final este un preparat plin de savoare, [...]
Sper ca va mai aduceti aminte de “baghar”. Aceasta tehnica indiana de asezonare ne poate [...]
Pun pariu ca va intrebati ce este cu acest “tri” alaturat vinegretei. Ei bine, aceasta [...]
Va propun o salata a carei idee mi-a venit datorita excelentului untdelemn fabricat de Marius [...]
Iata o noua reteta gatita cu Vita Cook, cuptorul cu halogen si convectie de la [...]
5 Comentarii
Craciunul se apropie, asa ca lumea incepe sa caute pe Internet retete de sarmale, salata [...]
Peste cu curry Iata o noua reteta gatita cu Vita Cook, un cuptor a carui [...]
Piept de pui cu cartofi Asa cum am promis anterior, revin cu noutati despre Vita [...]
13 Comentarii
Iata o reteta foarte simpla si rapida, mai ales daca se intampla sa aveti prin [...]
Carnea de rechin este densa si foarte gustoasa. Salata de orez face ca preparatul sa [...]
7 Comentarii
Stim cu totii ca omleta este o chestie simpla atunci cand este facuta cum trebuie. [...]
Cum in ultimul timp fac experimente cu amestecuri de condimente, amestecuri pe care eu le [...]
Ştiti deja ca sunt fascinat de combinatiile de condimente folosite în bucatariile din întreaga lume, [...]
14 Comentarii
În articolul anterior am descris considerentele pe baza carora am abordat crearea unui amestec de [...]
Orezul, portocalele si migdalele sunt trei dintre ingredientele care fac fala bucatariei spaniole. Coincidenta sau [...]
Imi petrec cea mai mare parte a timpului liber in noul meu “laborator”, unde am [...]
Oameni buni, mi-e tare dor de o “gateala”, dar mai am vreo saptamana de asteptat. [...]
Trebuie sa marturisesc ca m-am chinuit ceva sa gatesc titlul acestei retete. Imi trebuia o [...]
Cum foarte multa lume gateste miel astazi si maine, va recomand o marinada interesanta si [...]
19 Comentarii