blog de Gastronomie
Nu stiu daca am declarat vreodata oficial, dar chimenul este una dintre mirodeniile mele preferate. [...]
Cotechino di Modena (uneori scris si “coteghino” sau “cotecchino”) sunt carnati proaspeti, din carne si [...]
2 Comentarii
La sfârşitul anului 2012, când am trecut în revistă cele întâmplate în ultimele 12 luni, [...]
15 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Acesti carnati se prepara din spata si slanina de [...]
4 Comentarii
Carnati de oaie – reteta de carnati facuti in casa Carnatii de oaie sunt niste [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Weisswurst, in traducere “carnati albi”, sunt carnati bavarezi preparati [...]
Iată că s-a încheiat şi concursul care are ca premii două maşini de tocat marca [...]
7 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. “Chorizo” sau “chouriço” este un termen provenit din Peninsula [...]
6 Comentarii
M-am gândit că vă este dor de un concurs, aşa că astăzi vă lansez o [...]