blog de Gastronomie
Introducere Cred ca termenul “acoperire” va mira. Recunosc ca nu este unul uzitat prin bucatarii; [...]
4 Comentarii
Confit este un termen care are mai multe întelesuri. El denumeste generic diferite tipuri de [...]
„Dukka”, sau „dukkah”, ori chiar „duqqa”, este un amestec egiptean, care consta din alune, nuci [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Iata o reteta [...]
16 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Reteta este simpla, [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Iata o salata nostima, simpla si rapid de preparat. [...]
10 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Salata este interesanta, cu ingrediente neasteptate, plina de culoare, [...]
Aparitia leurdei mi-a dat ghes catre diverse experimente, unul dintre ele fiind prepararea unui sos [...]
18 Comentarii
Carnea de rechin este densa si foarte gustoasa. Salata de orez face ca preparatul sa [...]
7 Comentarii
Oameni buni, mi-e tare dor de o “gateala”, dar mai am vreo saptamana de asteptat. [...]
6 Comentarii
Este o reteta extrem de simpla, dar foarte gustoasa. Combinatia de gusturi si arome dintre [...]
Imi place orezul (desi cand eram mic il uram), asa ca mi-am preparat o noua [...]
5 Comentarii
Nuci murate – cum se pregatesc Aruncand o privire pe niste retete englezesti (ce sa [...]