Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: nuci
Pe scurt despre acoperirea alimentelor (coating)
Introducere Cred ca termenul “acoperire” va mira. Recunosc ca nu este unul uzitat prin bucatarii; [...]
4 Comentarii
Pe scurt despre confit
Confit este un termen care are mai multe întelesuri. El denumeste generic diferite tipuri de [...]
26 Comentariu
Dukka – amestec egiptean pentru asezonare
„Dukka”, sau „dukkah”, ori chiar „duqqa”, este un amestec egiptean, care consta din alune, nuci [...]
4 Comentarii
Pesto misto
Aparitia leurdei mi-a dat ghes catre diverse experimente, unul dintre ele fiind prepararea unui sos [...]
18 Comentarii
apr.
Rechin cu salata de orez
Carnea de rechin este densa si foarte gustoasa. Salata de orez face ca preparatul sa [...]
7 Comentarii
Salata de andive cu stafide si nuci
Oameni buni, mi-e tare dor de o “gateala”, dar mai am vreo saptamana de asteptat. [...]
6 Comentarii
Salata de andive cu nuci si branza Gorgonzola
Este o reteta extrem de simpla, dar foarte gustoasa. Combinatia de gusturi si arome dintre [...]
28 Comentariu
Risotto cu caise si nuci
Imi place orezul (desi cand eram mic il uram), asa ca mi-am preparat o noua [...]
5 Comentarii
Nucile murate – un ingredient surprinzator
Nuci murate – cum se pregatesc Aruncand o privire pe niste retete englezesti (ce sa [...]
6 Comentarii