Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: nuci
Pe scurt despre acoperirea alimentelor (coating)
Introducere Cred ca termenul „acoperire” va mira. Recunosc ca nu este unul uzitat prin bucatarii;...
4 Comentarii
Pe scurt despre confit
Confit este un termen care are mai multe întelesuri. El denumeste generic diferite tipuri de...
26 Comentariu
Dukka – amestec egiptean pentru asezonare
„Dukka”, sau „dukkah”, ori chiar „duqqa”, este un amestec egiptean, care consta din alune, nuci...
4 Comentarii
Pesto misto
Aparitia leurdei mi-a dat ghes catre diverse experimente, unul dintre ele fiind prepararea unui sos...
18 Comentarii
Rechin cu salata de orez
Carnea de rechin este densa si foarte gustoasa. Salata de orez face ca preparatul sa...
7 Comentarii
Salata de andive cu stafide si nuci
Oameni buni, mi-e tare dor de o “gateala”, dar mai am vreo saptamana de asteptat....
6 Comentarii
Salata de andive cu nuci si branza Gorgonzola
Este o reteta extrem de simpla, dar foarte gustoasa. Combinatia de gusturi si arome dintre...
28 Comentariu
Risotto cu caise si nuci
Imi place orezul (desi cand eram mic il uram), asa ca mi-am preparat o noua...
5 Comentarii
Nucile murate – un ingredient surprinzator
Nuci murate – cum se pregatesc Aruncand o privire pe niste retete englezesti (ce sa...
6 Comentarii