blog de Gastronomie
În acest episod voi trece în revista, pe scurt, principalele utilizari culinare ale miso-ului, si [...]
Acest episod continua descrierea modului în care erau organizate si functionau bucatariile imperiale chineze, ca [...]
8 Comentarii
Vorbeam despre stransa legatura dintre cultura culinara chineza si filozofie. Continuu cu abordarea foarte succinta [...]
4 Comentarii
O pledoarie pentru diversitate si echilibru Nu spun eu asta – desi, ma rog, recunosc [...]
Sambata, 12 februarie 2011, ora 10:00 – emisiunea “Ce se întampla, doctore?” „Ce se întampla, [...]
14 Comentarii
Prepararea traditionala a untului În Romania, ca si în alte tari, mai exista locuri unde [...]
Cu alta ocazie v-am promis ca voi încerca sa ma informez putin asupra mecanismelor elementare [...]
Nu am cunostinte de nutritie… înca. Spun „înca” fiindca am decis nu doar sa ma [...]
De cand am început sa fiu pasionat de bucatarie cred ca am tradus vreo 8-10.000 [...]